طرز تهیه توستادا گوشت و لوبیا غذای خوشمزه مکزیکی


طرز تهیه توستادا گوشت و لوبیا این غذای خوشمزه مکزیکی بسیار آسان و سریع است و ترکیب فقط چند ماده‌ی غذایی می‌تواند به غذای محبوب خانواده‌تان تبدیل شود.... نوشته طرز تهیه توستادا گوشت و لوبیا غذای خوشمزه مکزیکی اولین بار در مجله کسب و کار بازده پدیدار شد.

طرز تهیه توستادا گوشت و لوبیا این غذای خوشمزه مکزیکی بسیار آسان و سریع است و ترکیب فقط چند ماده‌ی غذایی می‌تواند به غذای محبوب خانواده‌تان تبدیل شود. اگر مهمان هم داشته باشید، به راحتی می‌توانید مواد اولیه آن‌ را افزایش دهید تا غذای کافی و لذیذی برای همه تهیه‌ کنید.

طرز تهیه توستادا گوشت و لوبیا غذای خوشمزه مکزیکی

طرز تهیه توستادا گوشت و لوبیا غذای خوشمزه مکزیکی

توستادا گوشت و لوبیا

زمان مورد نیاز و مقدار تهیه

زمان آماده‌سازی و پخت: مجموعا ۳۰ دقیقه
برای مصرف ۴ نفر

مواد مورد نیاز

الف. ۲۳۰ گرم گوشت چرخ‌کرده‌ی کم چرب گوساله
ب. ۲۸۰ گرم ترکیب گوجه فرنگی و فلفل سبز تند پخته شده
پ. ۴۳۰ گرم لوبیا سیاه پخته شده
ت. ۴۵۰ گرم پوره‌ی لوبیا، گرم
ث. ۸ عدد نان تورتیلا
ج. افزودنی‌های اختیاری: ترکیب پنیرهای گودا، فتا، چدار، و موزارلا، کاهو خرد شده، سالسا، و خامه ترش

طرز تهیه‌ی پوره لوبیامواد مورد نیاز

الف. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
ب. نصف فنجان پیاز خرد شده
پ. یک‌چهارم قاشق چای خوری نمک
ت. ۲ حبه سیر خرد شده
ث. نصف قاشق چای خوری پودر چیلی
ج. یک‌چهارم قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
چ. ۳ فنجان لوبیا چیتی پخته
ح. نصف فنجان آب
خ. ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه‌ی خرد شده
د. ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو

دستورالعمل

الف. یک ماهیتابه‌ی متوسط را روی شعله‌ی متوسط قرار دهید؛ روغن زیتون را داخل آن بریزید تا کاملا داغ شود. پیاز و نمک را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود – حدود ۵ الی ۸ دقیقه.
ب. سیر، پودر چیلی، و زیره را اضافه کنید. دائما مواد را به هم بزنید تا بوی معطر ادویه به مشام برسد. سپس، لوبیا و آب را اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت ۵ دقیقه بپزند.
پ. شعله را کم کنید و درب ظرف را بردارید. با استفاده از پوره‌ساز لوبیاها را بکوبید. اکنون اجازه دهید مواد به مدت ۳ دقیقه‌ی دیگر داخل ماهیتابه بپزند.
ت. ماهیتابه را از روی شعله بردارید و گشنیز و آب لیمو را به مواد اضافه کنید.

دستورالعمل اصلی

الف. گوشت چرخ‌کرده را داخل یک ماهیتابه‌ی بزرگ بریزید؛ ظرف را به مدت ۴ الی ۶ دقیقه روی شعله‌ی متوسط قرار دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. اکنون گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش بیایند. شعله را کم کنید، درب ظرف را بردارید . اجازه دهید مواد به مدت ۶ الی ۸ دقیقه بپزند تا مایع داخل آن بخار شود. اکنون لوبیا سیاه را اضافه کنید.

ب. برای مصرف این غذا، ابتدا پوره‌ی لوبیا را روی نان تورتیلا پهن کنید. ترکیب گوشت را روی پوره بریزید، و افزودنی‌های دلخواه‌تان را نیز به غذا اضافه کنید.

ارزش غذایی

دو عدد توستادا حاوی ۳۹۲ کالری، ۱۸ گرم چربی (۴ گرم چربی اشباع شده)، ۳۵ میلی‌گرم کلسترول، ۱۰۱۱ میلی‌گرم سدیم، ۴۶ گرم کربوهیدرات (۲ گرم قند، ۱۰ گرم فیبر)، و ۲۳ گرم پروتئین است.

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی

منبع: tasteofhome

طرز تهیه توستادا گوشت و لوبیا غذای خوشمزه مکزیکی


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

واکنش سخنگوی دولت به تجمعات علیه دولت