به گزارش زنان خبر، طرز تهیه آبگوشت یخنی همدان :
مواد لازم برای آبگوشت یخنی همدان :
پیاز | ۲ عدد |
گوشت | ۵۰۰ گرم |
لپه | ۱۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
لیمو عمانی | ۵ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد |
روغن | به میزان لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین | به میزان لازم |
آب | به میزان لازم |
برای تهیه آبگوشت یخنی همدانی، چند ساعت زودتر لپه ها را در آب خیس کنید. سپس پیاز را خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شوند. لپه ها را آبکش کنید و همراه پیازها تفت بدهید، گوشت را هم اضافه، فلفل و زردچوبه را با مواد تفت دهید و بعد آب را به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید تا گوشت بپزد، سیب زمینی را هم پس از این که گوشت تان نیم پز شد اضافه کنید.
بعد از اینکه گوشت پخت، رب گوجه فرنگی را در روغن کمی سرخ و به همراه لیموعمانی به آب گوشت اضافه کنید. دارچین را هم می توان در چند دقیقه آخر پخت اضافه کنید صبر کنید تا آبگوشت تان جا بیفتد. این غذا را همچنین می توان با مرغ هم بپزید.
طرز تهیه آبگوشت یخنی نخود شیرازی :
آبگوشت یخنی شیرازی
یخنی نخود شیرازی نوعی آبگوشت شیرازی می باشد که حبوبات آن فقط نخود می باشد و بسیار خوشمزه است و آسان پخته می شود و با نان سرو می شود.
مواد لازم برای یخنی نخود شیرازی :
گوشت | ۵۰۰ گرم |
نخود | ۲ لیوان |
سیب زمینی متوسط | ۲ عدد |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
برای پخت آبگوشت یخنی شیرازی ابتدا پیاز را خرد کنید و داخل قابلمه با کمی روغن تفت بدهید. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت بدهید و بعد زردچوبه و فلفل و نخود را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد آب روی آن بریزید. و اجازه بدهید تا موادها به خوبی با هم بپزند سپس سیب زمینی ها را بشویید و با نمک به آن اضافه کنید و بگذارید تا آبگوشت جا بیفتد.
بعد از اینکه پخت آب آبگوشت را جدا کنید و پوست سیب زمینی ها را جدا کنید و با کلیه ی مواد را با هم خوب بکوبید.
طرز تهیه آبگوشت یخنی جهرمی :
پخت آبگوشت یخنی جهرمی
مواد لازم آبگوشت یخنی جهرمی:
گوشت | ۳۰۰ گرم |
لوبیا | نصف پیمانه |
نخود | نصف پیمانه |
عدس | ۱ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
کلم قمری | ۴ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
بادمجان | ۱ عدد |
لیموی عمانی | ۴ عدد |
ریحان میخکی | ۲۰ گرم |
زردچوبه | ۱-۲ قاشق چایخوری |
فلفل | به میزان لازم |
برای پخت این آبگوشت، گوشت را با پیاز و دارچین بپزید و کنار بگذارید. حبوبات را که از شب قبل خیس کرده بودید را به ترتیب از سخت به نرم اضافه کنید تا بپزند. سپس گوشت پخته شده را به حبوبات اضافه کرده و سیب زمینی، گوجه فرنگی، کلم، پیاز را هم اضافه کنید و اجازه بدهید به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.
بعد از آن بادمجان خرد شده را به همراه لیمو عمانی اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم مجدداً به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. تا کاملاً جا بیفتد. زمانی که میخواهید آبگوشت را از روی حرارت بردارید ریحان میخکی را اضافه کنید تا عطر ریحان حفظ شود.
انتهای متن/*