محقق انستیتو امریکن اینترپرایز: ایران رکورددار بیشترین کاهش نرخ باروری در طول تاریخ بشریت!
خرداد: پروفسور "نیکولاس اِبِرشتات" در مقالهای مینویسد: کاهش نرخ باروری در ایران طی ۳۰ سال گذشته حیرتانگیز و معادل ۷۰درصد بوده است؛ این میزان یکی از سریعترین و چشمگیرترین آمارهای کاهش نرخ باروری در تاریخ بشریت بوده...
خرداد: پروفسور "نیکولاس اِبِرشتات" در مقالهای مینویسد: کاهش نرخ باروری در ایران طی ۳۰ سال گذشته حیرتانگیز و معادل ۷۰درصد بوده است؛ این میزان یکی از سریعترین و چشمگیرترین آمارهای کاهش نرخ باروری در تاریخ بشریت بوده است!
به گزارش خرداد به نقل از پویا؛ پروژه جهانی کنترل جمعیت و پیشگیری از فرزندآوری، با نگرانیهای دولتهای ثروتمند و برخوردار از ثروت آغاز شد؛ نگرانی سران این دولتها نه از گرسنگی و درماندگی ملتهای ضعیف که از محدود شدن مالکیت و دسترسی خود به همه منابع جهانی بود!
چرا که در عمل همه سیاستهای کنترل جمعیت را میان ملتها و نژادهای منتخب اجرا کردند و نژادهای برگزیده خود را به زاد و ولد بیشتر و افزایش جمعیت تشویق و هدایت کردند.
پروفسور "نیکولاس اِبِرشتات" از محققان برجسته انستیتو امریکن اینترپرایز با استفاده از دادههای آماری بهدستآمده از جمعیت 49 کشور و محدودههای جغرافیایی دارای اکثریت مسلمان، در مقالهای با عنوان «کاهش نرخ باروری در جهان اسلام؛ تغییری فاحش که در کمال تعجب کسی متوجه آن نشده است» مینویسد:
«بهطور میانگین نرخ باروری در دنیای اسلام حداقل 44 درصد کاهش یافته است! حال آن که کاهش نرخ باروری در کل جهان 32 درصد بوده است؛ همچنین بیشترین کاهش باروری که در سه دهه گذشته که کاهش 70درصدی باروری را شامل میشود، در ایران به وقوع پیوسته است؛ کاهش نرخ باروری در ایران طی 30 سال گذشته حیرتانگیز و معادل 70 درصد بوده است؛ این میزان یکی از سریعترین و چشمگیرترین آمارهای کاهش نرخ باروری در تاریخ بشریت بوده است.
کاهش جمعیت , فرزندآوری , طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده , مجلس شورای اسلامی ایران ,
اندیشکدههای غربی بهطور مداوم تغییرات جمعیتی کشورهای مختلف را رصد میکنند و بر اساس اذعان خود آنها، نرخ باروری در ایران با سرعت شگفتانگیزی کاهش پیدا کرده است.
"ملیندا گیتس" یکی از پیشبرندگان استراتژیهای نظام سلطه در راستای کاهش جمعیت جهان و البته در پوشش اهداف خیرخواهانه است؛ در این رابطه چندی پیش، وی در توییتی از حقیقت دردناکی پرده برداشته و گفته بود: "سریعترین کاهش نرخ فرزندآوری بهازای هر زن در تاریخ جهان در ایران اتفاق افتاده است!"
این آمار و مطالعات در حالی از سوی محققان غربی مطرح میشود که با وجود هشدارهای مکرر مقام معظم رهبری، تاکنون دولت و مجلس برای سرو سامان دادن به اوضاع وخیم جمعیت، ارادهای از خود نشان ندادهاند و این مسئله در اولویت آنها قرار نداشته است.
"قانون تسهیل ازدواج جوانان" در سال 1384 به تصویب رسیده اما تاکنون قسمت اعظم آن توسط دولت اجرایی نشده است از طرفی "طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده" در دو دوره گذشته مجلس معطل بوده و بعد از 8 سال هنوز به سامان نرسیده است!