طرز تهیه کیک مالاگا
در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک مالاگا را به شما عزیزان آموزش دهیم.
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک مالاگا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر ۱ پ
شکر نصف پ
روغن مایع ۱ پ
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید قنادی ۲,۵ پ
بکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل کمی
مواد لازم برای کرم
نشاسته ۴ ق غ
آرد ۴ ق غ
وانیل کمی
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲,۳ پ
شیر ۴ پ.
موادلازم برای رویه
کرم شانتی ۱ پاکت
خامه صبحانه ۱ پاکت
موز ۵ عدد
شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
شکر و تخم مرغ رو با هم خوب بزنید تا کرم رنگ و شکرش آب شود، روغن مایع و شیر رو هم اضافه کرده هم بزنید و آرد و بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه کرده آرد رو در چند مرحله اضافه کنید هم بزنید، قالب چهارگوش بورجام با روغن چرب کرده و آرد پاشی کنید و مایه رو بریزید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزید برای هر فر فرق میکنه باید خودتون با خلال دندان چک کنید، بعد از پخته شدن کیک با نصف پیمانه شیر خیس کنید، برای کرم هم همهی مواد کرم به غیر از وانیل در قابلمه بریزید و مخلوط کنید روی حرارت بذارید تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید از روی حرارت برداشته بعدش وانیل رو اضافه کرده با همزن ۵ دقیقه هم بزنید، و به روی کیک ریخته یکسان ریخته شود پنج عدد موز رو پوستش رو کنده هر کدوم رو به دو قسمت تقسیم کنید، و طبق عکس بچینید، خامه صبحانه رو در قابلمه ریخته روی حرارت بذارید وقتی به نقطهی جوش برسه از روی حرارت برداشته و شکلات هارو به خامه اضافه کرده خوب هم بزنید تا شکلات آب شود، حالا میتونید روی موز و کرم شکلات رو بریزید روش رو هم میتونید با پودر پسته یا پودر نارگیل و یا مغز شکلات سفید تزئین کنید وقتی که کیک به دمای محیط رسید در یخچال حداقل نصف روز نگه داری کنید بعدش میتونید سرو کنید نوش جونتون
منبع: turk yemek tarifleri