طرز تهیه کسرول ذرت مرحله به مرحله
همونطور که در دستورهای قبلی مربوط به کسرول براتون گفتم کسرول ها در واقع غذاهایی هستن که داخل همون ظرفی که در فر پخته میشن سرو میشن و میتوننن به تنهایی یا به عنوان یک تکمیل کننده برای سایر غذاها میل بشن. مثل کسرول این مطلب که پایه اصلیش ذرته و میتونه در کنار غذاهای مرغی یا گوشتی سرو بشه. مثلا این کسرول ذرت به نظر من همراه مرغ سوخاری عااالی...
همونطور که در دستورهای قبلی مربوط به کسرول براتون گفتم کسرول ها در واقع غذاهایی هستن که داخل همون ظرفی که در فر پخته میشن سرو میشن و میتوننن به تنهایی یا به عنوان یک تکمیل کننده برای سایر غذاها میل بشن. مثل کسرول این مطلب که پایه اصلیش ذرته و میتونه در کنار غذاهای مرغی یا گوشتی سرو بشه. مثلا این کسرول ذرت به نظر من همراه مرغ سوخاری عااالی میشه.
مواد لازم برای تهیه کسرول ذرت
۲۰۰ گرم ذرت پخته یخ زده ۲۰۰ گرم ذرت خامه ای (طرز تهیه ذرت خامه ای رو اینجا ببینین) ۱ عدد سیب زمینی پخته بزرگ یا ۱ و نیم عدد سیب زمینی متوسط ۱ پیمانه خامه صبحانه ۱ و ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا نمک و فلفل به مقدار لازممراحل تهیه ی کسرول ذرت
ابتدا ذرت یخ زده رو داخل آبکش بریزین و چند بار آبکشیش کنین تا یخش باز بشه و بعد خوب آبش رو بگیرین و داخل یه کاسه بزرگ بریزینش.
سیب زمینی پخته رو هم رنده کنین.
برای درست کردن ذرت خامه ای هم میتونین به اینجا برین.
حالا سیب زمینی پخته رنده شده، ذرت خامه ای و خامه صبحانه، نمک و فلفل رو به ذرت پخته اضافه کنین.
همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنین.
بعد یه ظرف نشکن با اندازه ی مناسب انتخاب کنین و مخلوط رو داخلش بریزین و سطخش رو صاف کنین.
پنیر پیتزا رو کاملا روی سطح مخلوط بپاشین تا کاملا یه لایه روی مواد رو بپوشونه. در صورت اینکه پنیر پیتزای بیشتری لازم بود اضافه اش کنین.
حالا ظرف رو برای مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فری از قبل گرم شده بذارین تا کسرول خوب بپزه و نهایت هم گریل رو روشن کنین تا پنیر برشته بشه. حالا کسرول خوشمزه ما حاضره نوش جان …