طرز تهیه خورشت غوره مرحله به مرحله
خورشت غوره یکی از خورشت های اصیل و قدیمیه ایرانیه و بهتون پیشنهاد میکنم تا، حالا که فصل غوره هم هست حتما امتحانش کنین که عاشقش میشین. این خورشت با گوشت و سبزی نعنا و جعفری پخته میشه و عطر و طعمش هوش از سرتون میبره فقط باید دقت کنین تا خوب جا بیوفته و خوب تنگ آب بشه. امبدوارم تهیه اش کنین و از طعم و مزه اش لذت ببرین. لینک آدرس اینترنتی مطلب در...
خورشت غوره یکی از خورشت های اصیل و قدیمیه ایرانیه و بهتون پیشنهاد میکنم تا، حالا که فصل غوره هم هست حتما امتحانش کنین که عاشقش میشین. این خورشت با گوشت و سبزی نعنا و جعفری پخته میشه و عطر و طعمش هوش از سرتون میبره فقط باید دقت کنین تا خوب جا بیوفته و خوب تنگ آب بشه. امبدوارم تهیه اش کنین و از طعم و مزه اش لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه خورشت غوره
250 گرم گوشت خورشتی گوساله یا گوسفند ۱/۲ الی ۱ پیمانه غوره 200 گرم سبزی نعنا و جعفری خورد شده (150 گرم جعفری 50 گرم نعنا) 1 عدد پیاز نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازممراحل تهیه خورشت غوره
ابتدا پیاز رو خورد یا رنده کرده و سرخ میکنیم تا کمی طلایی بشه و بعد بهش زرچوبه و فلفل اضافه میکینم و باز تفتش میدیم تا خوب طلایی بشه.
گوشت هایی که خورد کردیم رو به پیاز اضافه کرده و با شعله ملایم همراه پیاز تفت میدیم تا رنگ گوشت ها برگرده. شعله گاز حتما باید کم باشه. اگر حرارت خیلی زیاد باشه گوشت ها سفت میشن. به نظرم بهتره به جای گوشت گوساله از گوشت گوسفندی استفاده بشه چون خورشت فوق العاده لذیذ تر میشه.
حالا ۲ الی ۳ لیوان آب جوش به گوشت اضافه میکنیم که گوشت بپزه.
تا گوشت بپزه سبزی رو با روغن سرخ میکنیم. البته باید دقت کنیم تا زیاد سرخ نشه که تلخ میشه.
بعد از ۱ الی ۱ ساعت و نیم که گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده رو بهش اضافه کرده میذاریم تا با هم قل بخورن تا هم گوشت و هم سبزی کاملا بپزن و مزه هاشون به خرد هم بره. بعد نمک هم اضافه میکنیم.
وقتی خورشت آبش رو کشید و گوشت هم کاملا پخت غوره های خام رو اضافه میکنیم با توجه به اینکه چه میزان ترشی رو میپسندین میتونین بین ۱/۲ الی ۱ پیمانه غوره اضافه کنین. چون غوره خیلی زود نرم میشه و ممکنه وا بره و داخل خورشت حل بشه بهتره اونو تقریبا در انتهای پخت اضافه کنین.
یادتون باشه که بذارین خورشت کاملا تنگ آب بشه و جا بیوفته.
حالا خورشت ترش و لذیذ ما آماده نوش جان کردنه …