طرز تهیه سوپ اسفناج
ماه رمضون باید به فکر سحری و افطاری های سالم و مفید بود تا بشه سلامت خودتون رو حفظ کنین. سوپی که طرز تهیه اش رو در این مطلب میذارم یه سوپ سبک، سالم و سرشار از مواد مغذیه که خیلی سریع حاضر میشه. ممکنه دستور های مختلفی از این سوپ رو دیده باشین، در این دستور از مواد اولیه خیلی ساده و در دسترس استفاده شده و نهایتا سوپتون انقدر سبک و خوشمزه اس که...
ماه رمضون باید به فکر سحری و افطاری های سالم و مفید بود تا بشه سلامت خودتون رو حفظ کنین. سوپی که طرز تهیه اش رو در این مطلب میذارم یه سوپ سبک، سالم و سرشار از مواد مغذیه که خیلی سریع حاضر میشه. ممکنه دستور های مختلفی از این سوپ رو دیده باشین، در این دستور از مواد اولیه خیلی ساده و در دسترس استفاده شده و نهایتا سوپتون انقدر سبک و خوشمزه اس که عاشقش میشید. پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین…
مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج
۱/۲ پیمانه جو پرک ۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۱۵۰ گرم اسفناج ۴ پیمانه آب گوشت یا مرغ ۱/۲ پیمانه شیر در صورت تمایل نمک و فلفل به مقدار لازممراحل تهیه سوپ اسفناج
این سوپ خیلی سریع حاضر میشه و کلا به ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان برای پخت احتیاج داره. در اولین مرحله کافیه تا پیاز داغ و جو پرک رو داخل یه قابلمه بریزین.
حالا ۲ پیمانه از کل آب مرغ یا گوشت رو اضافه کرده و اجازه بدین تا سوپ برای ۵ دقیقه بپزه تا جوها نرم بشن.
بعد اسفناج های خام رو اضافه کنین.
بعد ۵ دقیقه اسفناج هم نرم شده و میپزه.
حالا سوپ رو با دستگاه پوره کن دستی یا داخل مخلوط کن پوره کنین و بعد دو پیمانه بعدی آب گوشت یا مرغتون رو هم اضافه کنین. اجازه بدین تا سوپ برای ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگه بپزه تا خوب لعاب بندازه و مزه ها به خورد هم برن. نمک و فلفل رو هم اضافه کنین.
در نهایت و قبل از سرو در صورت تمایل میتونین شیر رو هم اضافه کنین.
حالا سوپ خوشمزه و سالمتون حاضره … نوش جان.