طرز تهیه باباقنوش، غذای خوشمزه لبنانی


طرز تهیه باباقنوش، غذای خوشمزه لبنانی

باباقنوش، باباغنوش، باباقانوش، باباگانوش و یا باباغنوج؛ همگی اسم یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار کشور عربی، لبنان می باشد. طعم عالی و متفاوت این غذای خوشمزه باعث محبوبیت بسیار آن حتی در میان کشور ایران نیز شده است.

طرز تهیه باباقنوش، غذای خوشمزه لبنانی

به دلیل این که طبق این غذای عربی با مواد اولیه اصلی بادمجان انجام می‌ شود، تقریباً شبیه غذای میرزا قاسمی شمالی و یا کشک بادمجان محبوب ما ایرانیان می باشد. از این رو شاید چون طعم و عطر آن برای ما آشنا و دلچسب بوده، این غذا را نیز جزو غذاهای محبوب و پرطرفدار کرده است.

به همین دلیل می‌ توانید با کبابی کردن بادمجان ها در منزل به راحتی این غذا را طبخ و آماده کنید و یک غذای متفاوت اما با مواد اولیه راحت و در دسترس تهیه کنید.

باباقنوش یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ است که می توانید با استفاده از بادمجان کبابی و ترکیب سایر مواد مفید و سالم و ادویه ها و چاشنی های عالی، این غذا را لذیذ و خوشمزه آماده کنید. همچنین می توان برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه نیز این پیش غذای عالی و منحصربه فرد را آماده کرد و با یک خوراکی متفاوت مهمانی خود را متنوع سازید.

مواد لازم

بادمجان: ۵ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیر: ۵ حبه
ارده: ۳ قاشق چایخوری
آب لیموترش: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل پخت

مرحله ۱
ابتدا بادمجان‌ها را شسته و بر روی اجاق گاز کباب کنید.

مرحله ۲
سپس به مدت ۵ دقیقه آن‌ها را در یک ظرف آب سرد بگذارید تا پوست آن راحت‌تر جدا شود.

مرحله ۳
بعد از جدا کردن پوست بادمجان ها، آن‌ها را در میکسر بریزید.

مرحله ۴
سپس پیازها، سیر، ارده و آبلیمو را نیز به آن اضافه و مواد را کاملاً مخلوط و میکس کنید.

مرحله ۵
سپس روغن زیتون و ادویه‌ها را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

مرحله ۶
حالا می‌توانید به همراه دانه‌های انار و یا زیتون، بابا غنوش را در ظرف تزیین و سرو کنید.
منبع: غذالند


طرز تهیه فرنی ساده و خوشمزه به 4 روش متفاوت با شیر، نشاسته و آرد گندم