طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ پیتزایی رول سوخاری
کرپ در اصل یک غذای فرانسوی است. انواع کرپ برای وعده شام و ناهار بسیار به درد بخور و مقوی هستند و با تمام مواد میتوانید آنها را درست کنید.
طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ پیتزایی رول سوخاری بدون فر به همراه طرز تهیه خمیر کرپ را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم برای خمیر کرپ
آرد: ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
شیر: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
روغن: ½ لیوان فرانسوی دستهدار
آب: ½ لیوان فرانسوی دستهدار
مواد لازم برای مایه گوشت کرپ
فلفل دلمهای: ۱ عدد متوسط
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
قارچ: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ½ قاشق چایخوری
جعفری ساطوری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
مواد لازم برای سوخاری کردن کرپ
شیر: ½ لیوان فرانسوی دستهدار
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای درست کردن کرپ گوشت و قارچ پیتزایی سوخاری و رولی ابتدا خمیر کرپ را درست کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید تا به غلظت ماست شُل برسد. خمیر آماده شده را کنار بگذارید.
سپس مایه گوشت و قارچ کرپ را درست کنید. پیاز را نگنینی خرد کنید. پیاز را با کمی روغن تفت دهید و وقتی طلایی شد فلفل دلمهای نگینی خرد شده را اضافه کنید. وقتی فلفل هم کمی تفت خورد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود. قارچ اسلایسی خرد شده را هم اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و با گوشت تفت دهید.
در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب با گوشت تفت دهید. سپس ۱ استکان آب به گوشت اضافه کنید تا مقداری با آب هم قل بخورد و مایه گوشت کرپ حسابی جا بیفتد و غلیظ شود.
در یک ماهیتابه جداگانه یک ماهیتابه را با کمی کره چرب و داغ کنید. برای هر عدد کرپ یک مقاله از مایه خمیری کرپ را در ماهیتابه بریزید و دور تا دور ماهیتابه بچرخانید تا پهن شود. سپس پشت و روی خمیر را روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا خمیر خوب خودش را بگیرد. هر با که خمیر کرپ آماده شد آن را در یک بشقاب بگذارید و کرپ بعدی را درست کنید.
بعد از آماده شدن خمیر کرپها در هر عدد کرپ مقداری مایه گوشت کرپ و پنیر پیتزا به مقدار دلخواه بریزید و کرپ را رول کنید. برای سوخاری کردن کرپ شیر و تخم مرغها را با هم مخلوط تا یکدست شود. وقتی همه کرپها را رول کردید به آرامی در مایه شیر و تخم مرغ بغلتانید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمتها به آرد آغشته شوند. در یک ماهیتابه روغن را داغ کنید و رولها را روی شعله ملایم گاز سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. کرپ را با انواع سس مثل سس تارتار یا سس تایلندی و کچاپ میل کنید.
منبع: مجله کوروش