زنجان یک هفته تعطیل شد / جزئیات ممنوعیت فعالیت برخی مشاغل

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ مهر ۱۳, یکشنبه ساعت ۱۱:۵۶۰ رأیبدون امتیاز
 زنجان یک هفته تعطیل شد / جزئیات ممنوعیت فعالیت برخی مشاغل

رکنا: مدیرکل پدافند غیرعامل استان زنجان از اعمال محدودیت یک هفته‌ای در استان به منظور کنترل موج جدید کرونا خبر داد.

تعطیل / به گزارش رکنا، حسن مظفری در زنجان اظهار داشت: از امروز به مدت یک هفته شهرهای قرمز استان زنجان تعطیل می‌شوند.

وی با بیان‌ اینکه برای جلوگیری از ادامه‌دار بودن روند قرمز شهرستان‌های استان زنجان ناچار شدیم محدودیت‌های یک هفته‌ای را در شهرهای قرمز استان زنجان اجرا کنیم، گفت: استاندار زنجان و ستاد مقابله با کرونای استان‌ این قانون را تصویب کردند‌.

مدیرکل پدافند غیرعامل استان زنجان افزود: بر همین اساس کل فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و ورزشی، نمازهای جماعت مساجد، نماز جمعه، آرایشگاه‌های مردانه و زنانه، باشگاه‌های ورزشی و بدنسازی، چایخانه‌ها، رستوران‌ها و تالارها، مراکز تفریحی، سینما، شهربازی و کتابخانه‌ها به مدت یک هفته تعطیل می‌شوند.

وی تصریح کرد: مدارس و دانشگاه‌ها نیز به مدت یک هفته به شکل غیرحضوری برگزار می‌شوند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

آیا این خبر مفید بود؟
0 0
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...