جی پلاس، اگر از سالاد فصل خسته شدهاید و بهدنبال یک سالاد متفاوت و در عین حال رژیمی هستید، از سالاد سزار غافل نشوید.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار:
کاهو: یک بوته شسته شده سینه مرغ: ۱ عدد نان تست یا باگت: سه عدد روغن زیتون: ۱/۴ فنجان لیمو ترش تازه: ۱ عدد گوجه گیلاسی(برای تزیین): مقداریمواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار:
تخم مرغ: ۲ عدد پنیر پارمسان: ۳ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری سیر: دو حبه نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازمطرز تهیه سس سالاد سزار:
۱. ابتدا تخم مرغها را به مدت دو دقیقه بگذارید تا آبپز شود، توجه داشته باشید تخم مرغها نباید ببندد.
۲. کاسهای مناسب انتخاب کنید و سیر له شده، روغن زیتون، پنیر و زرده تخم مرغها را داخل آن ریخته و به مدت ۴ دقیقه هم بزنید.
۳. زمانی که مواد تغییر رنگ داد و رنگ آن سفید شد، سرکه و ادویهها را اضافه کرده و ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا زمانی که شکل سس مایونز را به خود بگیرد.
۴. حالا سس را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
طرز تهیه سالاد سزار:
۱. برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را تا حد امکان به شکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون و سیر له شده روی نانها را چرب کنید.
۲. نانها را داخل سینی فر بچینید و برای ۵ الی ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود.
۳. البته برای سوخاری کردن نانها میتوانید از مایکروویو، توستر یا حتی ماهیتابه استفاده کنید.
۴. سپس سینه مرغ را نصف میکنیم تا نازکتر شود و راحت سرخ شود؛ سپس با سیر له شده و روغن زیتون که از سس سالاد کنار گذاشته بودیم آن را مزهدار میکنیم و سپس مقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم و سینه مرغ مزهدار شده را مدتی کنار میگذاریم تا مواد جذب سینه مرغ شود.
۵. سینه مرغ را با حرارت بالا درون تابه سرخ کنید و این نکته را در نظر داشته باشید که حتما باید شعله حرارت بالایی داشته باشد تا سینه مرغ به دلیل از دست دادن آب آن سفت نشود. بعد از سرخ شدن سینه مرغ را به قطعههای متوسط تقسیم کنید.
۶. ظرف سالاد را آماده کنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نه زیاد ریز و نه زیاد درشت باشد.
۷. حالا نان سوخاری شده را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، سپس قطعات سینه مرغ را اضافه کنید و گوجه گیلاسی را روی سالاد سزار تزیین کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مقداری لیمو روی آن بچکانید تا خوشعطر و خوشطعم شود.