طرز تهیه کیک دو رنگ
مواد لازم برای تهیه کیک دو رنگ تخم مرغ 4 عدد شکر ( یک و نیم لیوان) آرد سفید قنادی (دو و نیم لیوان) شیر ( یک و یک چهارم لیوان) روغن مایع (دوسوم لیوان) بیکینگ پودر 8 گرم (حدودا 1 ق غ) وانیل نصف ق چ پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری طرز تهیه … نوشته طرز تهیه کیک دو رنگ اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.
مواد لازم برای تهیه کیک دو رنگ
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ( یک و نیم لیوان)
آرد سفید قنادی (دو و نیم لیوان)
شیر ( یک و یک چهارم لیوان)
روغن مایع (دوسوم لیوان)
بیکینگ پودر ۸ گرم (حدودا ۱ ق غ)
وانیل نصف ق چ
پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک دو رنگ :
همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه .
.تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه میکنیم و کمی میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و خیلی کم هم میزنیم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق هم میزنیم .(به اندازه ۴ قاشق آرد نریزید)
مواد رو نصف میکنیم و به یکی ۲ قاشق پودر کاکائو به دیگری ۲ قاشق آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
فر رو از یک ربع قبل روشن کرده . داخل قالب رو با روغن چرب کنید.
اول یه لایه مواد کاکائویی بعد مواد سفید وبعد دوباره کاکائویی شما میتونید فقط دو لایه بزنید. توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار میدیم وبعد تزیین کنید.
فرستنده : خانم حدیث