آماری از لیگ برتر برای ثبت در گینس: 40 سرمربی در 16 تیم در یک فصل


آماری از لیگ برتر برای ثبت در گینس: 40 سرمربی در 16 تیم در یک فصل

لیگ برتر نوزدهم آمار و ارقام عجیب کم ندارد که حضور 40 سرمربی در طول یک فصل یکی از آنهاست.

لیگ برتر نوزدهم آمار و ارقام عجیب کم ندارد که حضور 40 سرمربی در طول یک فصل یکی از آنهاست.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایلنا، دوره بیستم لیگ برتر در حالی در آستانه شروع است که هنوز از فصل گذشته رقابت‌ها آمار و ارقام جالب و شگفت انگیزی وجود دارد که به طور کامل به آن پرداخته نشده و می‌توان به چشم تجربه و اندوخته به آن نگاه کرد و آن را برای آینده مورد بررسی قرار دارد.

یکی از آمارهای عجیب لیگ نوزدهم، عدم ثبات در نیمکت مربیگری تیم‌ها بود که به عقیده اکثر کارشناسان فوتبال حلقه مفقوده لیگ ما محسوب می‌شود و مشکلات زیادی هم از لحاظ اقتصادی و هم از لحاظ فنی به فوتبال ما وارد می‌کند ولی اقدامی در جهت بهبود آن انجام نمی‌شود و هرسال حتی وضعیت نامناسب‌تری نسبت به سال قبل شاهد هستیم.

لیگ نوزدهم با حضور 16 تیم در حالی برگزار شد که در مجموع 40 سرمربی روی نیمکت تیم‌ها نشستند و این آمار در نوع خود عجیب و جالب توجه است.

این آمار در حالی به ثبت رسیده که تنها سه تیم فولاد خوزستان، نفت مسجد سلیمان، سایپا تغییر نداشتند و با همان سرمربی که کارشان را شروع کردند فصل را تمام کردند.

پرسپولیس، استقلال، سپاهان، پیکان، صنعت نفت، نساجی و گل گهر هم دو سرمربی روی نیمکت خود داشتند. پرسپولس با کالدرون کارش را شروع کرد و بعد گل محمدی را روی نیمکت نشاند، استقلال مجبور شد مجیدی را جای استراماچونی به کار بگیرد، سپاهان بعد از استعفای قلعه‌نویی در هفته‌های پایانی تکسیرا را جای او روی نیمکت نشاند.

صنعت نفت به دلیل کوچ اسکوچیچ به تیم ملی سراج را جانشین او کرد و نساجی هم فکری را به جای مهاجری استعفا داده به کار گرفت. در گل گهر بگوویچ جای خود را به جلالی داد و فرکی هم در پیکان به دلیل نتایج ضعیف کنار رفت تا عبدالله ویسی روی کار بیاید.

تراکتور تنها تیمی بود که با 3 سرمربی کارش را پیش برد. آنها دنیزلی را در ابتدای فصل در اختیار داشتند و سپس چند بازی احد شیخ لاری هدایت تیم را بر عهده داشت و در نهایت ساکت الهامی این تیم را به سمت سهمیه آسیایی و قهرمانی جام حذفی هدایت کرد.

سایر تیم‌ها یعنی شهر خودرو، ماشین سازی، ذوب آهن، ماشین سازی، پارس جم و شاهین 4 سرمربی روی نیمکت خود دیدند و 20 سرمربی از 40 سرمربی شاغل در لیگ نوزدهم سهم این 5 تیم بودند.

شهر خودرو بعد از رفتن گل محمدی به پرسپولیس ناچار به تغییرات شد. ابتدا با سرآسیایی سپس با کوزین و در نهایت بختیاری زاده فعالیت کردند. جالب اینجاست که شهر خودرو پس از پایان لیگ با سهراب قطع همکاری کرد و در رقابت‌های آسیایی هدایتش را رحمتی بر عهده داشت.

ذوب آهن هم پس از قطع همکاری با منصوریان به طور موقت حسین استکی را روی نیمکت گذاشت و سپس رادولوویچ مقدونیه‌آی به این تیم آمد ولی بعد از شیوع کرونا دیگر به ایران بازنگشت و در نهایت بوناچیچ نام آشنای ایرانیان به این تیم آمد و فصل را به پایان برد.

ماشین سازی هم که با رسول خطیبی کارش را شروع کرده بود با احد شیخ لاری و سپس رضا مهاجری و در نهایت هومن افاضلی کارش را پایان داد.

پارس جم سقوط کرده هم با کمالوند کارش را شروع کرد، مهدی نوری موقتا جایش را گرفت تا افاضلی و در نهایت پورموسوی در این تیم فعالیت کنند.

در نهایت تیم رتبه آخر لیگ یعنی شاهین هم با ویسی، میشو، کریمیان و پاشازاده فعالیت کرد و لیگ را به پایان رساند.

در میان نفراتی که نام برده شده یحیی گل محمدی (شهر خودرو - پرسپولیس)، شیخ لاری (تراکتور - ماشین سازی)، مهاجری (نساجی - ماشین سازی)، افاضلی (پارس جم - ماشین سازی)، و عبدالله ویسی (شاهین بوشهر - پیکان) 5 سرمربی بودند که تجربه هدایت دو تیم مختلف در طول یک فصل را سپری کردند.

آماری از لیگ برتر برای ثبت در گینس: 40 سرمربی در 16 تیم در یک فصل



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

قتل خونین همسر با دستور زن خیانتکار+گفتگو با متهم