طرز تهیه شیرینی بامیه هندی
شیرینی بامیه هندی این شیرینی خوشمزه معمولا توی ایران بیشتر در ماه رمضان و بر سر سفره افطار استفاده میشه البته در بقیه سال هم میشه به عنوان عصرانه کنار چای میل کرد براتون یک آموزش خیلی خوب ازش قرار داده ایم که این آموزش رو یک آشپز حرفه ای تهیه کرده دستور تهیه … نوشته طرز تهیه شیرینی بامیه هندی اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.
شیرینی بامیه هندی
این شیرینی خوشمزه معمولا توی ایران بیشتر در ماه رمضان و بر سر سفره افطار استفاده میشه البته در بقیه سال هم میشه به عنوان عصرانه کنار چای میل کرد براتون یک آموزش خیلی خوب ازش قرار داده ایم که این آموزش رو یک آشپز حرفه ای تهیه کرده
دستور تهیه کیک زردآلو بدون فر را هم بخوانید
موادلازم :
اب ۴ لیوان (۵٠٠گرم)
ارد ٢لیوان (٢۵٠گرم)
شربت بار ١ ق س
وانیل ١/۴ ق چ
تخم مرغ ۴ عدد (٢٠٠گرم)
روغن مایع ۵٠ گرم (١/۴ پیمانه)
طرز تهیه بامیه هندی :
ارد رو الک کنین ،اب روداخل ظرفی بریزین وبذارین روی حرارت زیاد،اب وروغن مایع رواضافه کنین ،به محض جوش امدن اب اردالک شده رویک مرتبه بریزین داخلش وسریع هم بزنین ،تا خمیرجمع بشه ،حالا حرارت روکم کنین مرتب هم بزنین وخمیر روز یروروکنین تا رطوبتش گرفته بشه (داغ زدن )١٠ تا١۵ دقیقه اینکاروانجام بدین تابه یک خمیرلطیف وتمیزبرسین،حرارت روخاموش کنین وخمیره داغ روروی میزکاربابازوبسته کردن خمیرخنک کنین .
خمیرخنک شده روالبته (خیلی ملایم گرم باشه )داخل کاسه ی همزن
بذارین وتخم مرغ هارودانه دانه اضافه کنین ،یک تخم مرغ روخوب مخلوط کنین وبعدتخم مرغ بعدی روبه خمیراضافه کنین .
میتونین اینکاروبادست هم انجام بدین حالا خمیردوم اماده س کمی چسبناکه ،فرروی ۱۸۰درجه روشن کنین (فرگازی)خمیرروداخل قیف ماسوره داره (ماسوره اچاری)بریزین وداخل سینی که خیلی کم چرب شده ،حلقه های توخالی بزنین .
سینی روبذارین داخل فربه مدت ١٠ دقیقه ،نبایدکامل بپزه،سینی روازفرخارج کنین وبامیه هاروداخل روغن شناورسرخ کنین وبعدداخل شربت ولرم بذارین ١٠ دقیقه بمونه وبعدازشربت خارج کنین وبذارین شهداضافه بره وبعدنوش جان کنین.