پیش بینی بازار سهام و بورس اوراق بهادار تهران / آذر 99


پیش بینی بازار سرمایه ، پیش بینی سود سهام و پیش بینی شاخص بورس اوراق بهادار تهران همواره یکی از دغدغه های سرمایه گذاران بوده و خواهد بود. حال آنکه با توجه به اتفاقات روی داده از خصوصی سازی شرکت های دولتی ، تا نرخ های سود بانکی و سایر عوامل دستوری تا تحریم های […] نوشته پیش بینی بازار سهام و بورس اوراق بهادار تهران / آذر 99 اولین بار در عالم...

پیش بینی بازار سرمایه ، پیش بینی سود سهام و پیش بینی شاخص بورس اوراق بهادار تهران همواره یکی از دغدغه های سرمایه گذاران بوده و خواهد بود. حال آنکه با توجه به اتفاقات روی داده از خصوصی سازی شرکت های دولتی ، تا نرخ های سود بانکی و سایر عوامل دستوری تا تحریم های بین المللی موجب شد بورس ایران با نوسانات چشمگیر مواجه باشد اما هم اکنون که کمی اقتصاد ایران ثبات را به خود میبیند درصورت ایجاد شفافیت مالی در بورس اوراق بهادار تهران و البته سایر بازارهای کشور میتوان توقع پیش بینی سودهای مناسب برای شرکت های مختلف را داشت.

پیش بینی بازار سهام و بورس اوراق بهادار تهران / آذر 99

forecast-exchange-stock-market-پیش-بینی-بازار-بورس

سعی میکنیم گزیده ای از اخبار منتشره توسط خبرگزاری ها را برای شما مطرح کنیم و برنامه های سیاسی و اقتصادی و روابط بین الملل با سایر کشورها تا بتوانیم چشم انداز بورس اوراق بهادار تهران را ترسیم کنیم و پیش بینی نزدیکی از میزان سوددهی بازار سهام ارائه کنیم.

شما نیز اطلاعات و دانسته های خود را در بخش نظرات با دیگران به اشتراک بگذارید و به نظرات دیگران رأی دهید تا بتوانیم نزدیکترین پیش بینی را برای آینده بازار بورس اوراق بهادار و بازار سرمایه داشته باشیم و بتوانیم بهترین سرمایه گذاری را برای کسب بیشترین سود سهم داشته باشیم.

۳ آذر ۹۹

بورس سال ۱۴۰۰ چه می‌شود؟

نرخ ارز، نرخ تورم، بازارهای جهانی و نرخ سود بانکی مولفه‌هایی است که در بلندمدت بر روند بازار سهام تاثیر دارد.

با توجه به همسو شدن سیاست‌های پولی بانک مرکزی با بازار سهام به نظر می‌رسد فعلا قرار نیست نرخ سود بانکی افزایش پیدا کند.

همچنین سیر حرکتی بازارهای جهانی نیز صعودی است اما آینده نرخ ارز ابهام دارد.

در رابطه با روند بورس ۱۴۰۰ به فرض اینکه نرخ ارز در همین محدوده ثابت بماند و سود بانکی تغییر نکند و بازارهای جهانی نیز به روند صعودی خود ادامه دهد ما می‌توانیم منتظر رشد بازار سهام باشم.

۳۰ آبان ۹۹

تعطیلی دو هفته‌ای باعث غیرفعال یا نیمه فعال شدن کسب و کارها می‌شود، با چنین اقدامی، بخشی از پول‌های سرگردان در حوزه کسب و کار برای کسب سود کوتاه مدت وارد بورس می‌شوند که این موضوع می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد هیجان مثبت در بازار باشد.

بازار سرمایه نسبت به کلیه بازارهای سرمایه‌گذاری از جذابیت زیادی برای سرمایه‌گذاری برخوردار است، خرید سهام در وضعیت فعلی با ریسک کمتری در میان مدت همراه خواهد بود و سود منطقی نسبت به باقی بازارها را برای سهامدار به ارمغان خواهد آورد./ خسرو یعقوبی

به روزرسانی ۸ دی ۹۷ (بورس با نفت سقوط میگیرد و با دلار روند معکوس میشود؟)

در چند هفته اخیر بطور مداوم قیمت نفت کاهش یافته و بورس کاملاً از این موضوع تأثیر پذیرفته است و روند نزولی شکل گرفته است

البته کاهش نرخ ارز نیز روند نزولی را تقویت نموده است

حمایت دولت و حقوقی ها از بورس باعث عدم سقوط بیشتر شاخص شده است، در غیر اینصورت توقع سقوط بیشتر شاخص نیز وجود دارد

چشم انداز تیره و تار بورس های جهانی و ادامه دار شدن اختلافات چین و امریکا باعث عقب نشینی قیمت فلزات گردیده است و کاهش قیمت جهانی فلزات تأثیر منفی روی شاخص بورس تهران دارد

احتمالاً جهت معکوس سازی روند ممکن است نرخ دلار کمی بالا و پایین شود که به محض افزایش نرخ ارز ، بورس واکنش نشان داده و با معکوس شدن روند جهت صعودی را پیش میگیرد

وجود مشکل در بورس های جهانی و همچنین تضعیف دلار امریکا باعث جلب توجه به سمت طلا گردیده است و این فلز بصورت روزانه رشد های پی در پی را ثبت مینماید

نتیجه گیری: با توجه به روند بورس های جهانی ، کاهش قیمت فلزات، کاهش تقاضای نفت و نزول ادامه دار قیمت نفت و همچنین تثبیت نرخ ارز توقع صعود چشمگیر شاخص وجود ندارد و در صورتی که قیمت نفت در هفته های آینده بالا نرود، حمایت حقوقی ها از بورس پاسخگو نبوده و شاخص حتماً به کانال های پایین تر نزول خواهد نمود

این صرفاً یک تحلیل شخصی است و پیشنهادی جهت خرید یا فروش نیبست/ با مطالعه بیشتر تصمیم گیری نمایید

به روزرسانی ۱۳ آبان ۹۷ (تخمین شدت وابستگی رشدهای اخیر بورس به افزایش نرخ ارز، سرمایه گذاران بازار سرمایه را مردد میکند؟)

🌀 پس از رشدهای پرشتاب بورس در ۷ ماه نخست سال بورس در یک مدار منطقی در حال سنجش انتظارات موجود است. همین موضوع باعث شده که بر میزان تردید افزوده شود.

🌀 برخی از کارشناسان رشد ادامه‌دار بورس در شرایط کنونی را چندان محتمل نمی‌دانند و برخی اما همچنان خوشبین به ادامه مسیر بورس تا پایان سال هستند.

🌀 تردید موجود در نگاه معامله‌گران موج‌های کوتاه‌مدت را در مسیر قیمت سهام قرار داده است. با این حال همچنان معامله‌گران الگوی حرکت‌های دسته‌جمعی را رها نکرده‌اند و همین موضوع باعث افزایش دامنه نوسان و همچنین سبقت گرفتن شاخص کل هم‌وزن از شاخص کل شده است./ دنیای اقتصاد

به روزرسانی ۰۲ تیر ۹۷ (کدام صنایع از افزایش نرخ ارز سود ده می شوند و کدام یک زیان ده؟ تأثیر افزایش قیمت ارز و کاهش صادرات نفت بر بازار سهام چیست؟)

رابطه نرخ ارز و رشد شاخص بازار بورس

محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره رکوردزنی های شاخص بازار بورس گفت:

در نوسانات شاخص بورس دو عاملِ:
۱- پیش بینی افزایش میزان سودآوری شرکت ها
۲- تغییرات قیمت دارایی پایه
تاثیرگذار بوده است.

☝️رشد شاخص، عمدتا ناشی از تغییرات قیمت دارایی پایه شرکت های بورسی بوده که در این رابطه رشد نرخ ارز تاثیرگذار بوده است.

💡تغییرات قیمت دارایی پایه شرکت های بورسی روی ترازنامه شرکت ها موثر بوده و به مانند بحث تجدید ارزیابی است و با رشد نرخ ارز، تقاضا برای خرید سهام نیز رشد می کند.

💸 افزایش پیش بینی سودآوری برای شرکت های صادراتی نیز در رشد شاخص بورس تاثیرگذار بوده چرا که صادرات براساس دلار با نرخ جدید انجام می شود.

⚠البته در موضوع محاسبه لحاظ نرخ دلار دولتی یا آزاد مهم است.

به روزرسانی ۲۷ اردیبهشت ۹۷ (کدام صنایع از افزایش نرخ ارز سود ده می شوند و کدام یک زیان ده؟ تأثیر افزایش قیمت ارز و کاهش صادرات نفت بر بازار سهام چیست؟)

همیشه بورس نسبت به تحولات ارزی با یک فاز تاخیر زمانی رفتار میکند.

اگر حجم صادرات نفتی ایران در مقطع کنونی با افت جدی مواجه نشود انتفاع قابل ملاحظه ای در سهام شرکتهای نفتی پیش بینی میشود

بررسی اثر تحریم‌ها بر بازار سهام ایران

💢 هرچند به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، همچنان ایران به دوران قبل از برجام بازنخواهد گشت، اما نمی‌توان این موضوع را انکار کرد که ممکن است تصمیم ترامپ تاثیرات عمده‌ای بر بخش نفت، گاز طبیعی، فلزات و پتروشیمی داشته باشد.

💢 اثرات این تحریم‌ها را می‌توان درخصوص بازار سهام ایران بررسی کرد. در حال حاضر بیش از نیمی از بازار سهام ایران را شرکت‌های مرتبط با بخش‌های نفت و گاز، پتروشیمی و فلزات تشکیل می‌دهند.

💢 صنایع مختلف بورسی همچون پتروشیمی، پالایش، فلزات، حمل‌و‌نقل، خودرو و حتی سرمایه‌گذاری‌ها و بیمه‌ای‌ها نیز می‌توانند از تحریم‌های احتمالی اثر بپذیرند.

💢 در این خصوص در گزارشی به بررسی تاثیر اعمال مجدد تحریم‌های خزانه‌داری آمریکا بر بخش نفت و گاز، پتروشیمی و فلزات ایران پرداخته شده که در صفحه بورس می خوانید./دنیای اقتصاد

در حال حاضر شرکتهای واردات محور در صورتیکه به دلار ۴۲۰۰تومانی دسترسی پیدا کنند شانس رشد در بورس را پیدا خواهند کرد وسهامداران شرکتهای صادرات محوربورس بایدبرای واقعی شدن نرخ ارزدعا کنند

به روزرسانی ۰۴ اسفند ۹۶ (پیش بینی بازار سهام و بورس اوراق بهادار تهران پس از تک نرخی شدن قیمت ارز)

✅ انتظار افت محسوس شاخص بورس با یکسان سازی نرخ ارز؟!

✍ نیما آزادی در مورد تاثیر دلار ۴۲۰۰ تومان بر بورس نوست: دوستان حتماً نگاهی به وضعیت حساب های شرکت های بورسی بیندازید.

⚠ بسیاری از شرکت ها در ۲ سال اخیر نرخ خوراک شان را بر اساس دلار مبادله ای گرفتند و نرخ فروش شان بر اساس دلار بازار آزاد بوده. در واقع یک حاشیه سودی ایجاد شد برایشان که می شود حاشیه سود رانت!

☝دولت با تصمیم اخیر خود این حاشیه سود رانت را به طور کامل از بین برد حتی اگر دلار از ۴۲۰۰ برسد به ۵ هزار یا ۶ هزار هم با این مصوبه چیزی به اسم حاشیه سود رانت وجود نخواهد داشت.

? بنابراین انتظار می رود در گزارش سه ماهه اول و دوم سال ۹۷ این افت محسوس حاشیه سود در این دسته از شرکت ها که عموماً شاخص ساز هم هستند نمود پیدا کند…

? نوسان قیمت نفت و ارزش سهام شرکت ها…

◻ تاثیر مستقیم نوسان قیمت نفت بر ارزش سهام شرکت‌های بورسی: در میان شرکت‌های بورسی شرکت‌های پالایش نفت و پتروشیمی از جمله گروه‌هایی هستند که از تغییرات قیمت جهانی نفت خام به صورت مستقیم تاثیر می‌پذیرند. تقریبا نیمی از ارزش بازار ایران به طور مستقیم به قیمت نفت وابسته است و می‌توان گفت که بورس اوراق بهادار تهران مانند بورس‌های جهانی متاثر از قیمت نفت است و انتظار می‌رود که قیمت‌ها بیشترین تاثیر لازم را از قیمت نفت داشته باشد. چرا که با استناد به آمارهای منتشره گروه پتروشیمی ۲۷ درصد از بورس اوراق بهادار تهران را در اختیار دارد و بیشترین تاثیر در شاخص را به علت حجم بالای بازار به خود اختصاص داده است.

◻ تاثیر غیر‌مستقیم نوسان قیمت نفت بر ارزش سهام شرکت‌های بورسی: همانطور که گفته شد بیش از نیمی از ارزش بازار بورس تهران وابستگی مستقیم به قیمت جهانی نفت دارد و همچنین بسیاری از شرکت‌های بازار سرمایه ما به صورت سرمایه‌گذاری و هلدینگی و صندوق‌های شرکت‌های پتروشیمی و نفتی فعالیت می‌کنند که می‌توان گفت به صورت غیر‌مستقیم با قیمت‌های جهانی محصولات در ارتباط هستند. نوسان قیمت نفت سبب تغییر ارزش سهام متشکل پرتفوی این شرکت‌ها شده و در نهایت قیمت سهام این شرکت‌ها را دست خوش تغییر قرار می‌دهد.
◻ تجارت نیوز

? تک نرخی شدن دلار و بازار سرمایه

◻ ابراهیم خلیلی؛ کارشناس بازار سرمایه: با افزایش نرخ دلار تا ۶ هزارتومان صف‌های خرید در نماد معاملاتی مربوط به شرکتهای صادرات محور تشکیل شد و در مقابل در برخی نمادها که مواد اولیه آنها از خارج کشور تامین می شود از جمله خودرویی ها، شاهد تشکیل صف فروش در تالار شیشه ای بودیم.

◻ بر این اساس با اعلام نرخ ۴۲۰۰ تومان برای دلار، این صف ها برعکس شد که نشان از تاثیر متفاوت افزایش و کاهش نرخ ارز بر روی نمادهای معاملاتی در بازار سهام دارد.

◻ این‌گونه تاثیرات بر معاملات بازار سرمایه کوتاه مدت است و بدون شک نکته مهم برای معامله گران و همچنین فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران، رسیدن قیمت دلار به تعادل و کاهش نوسانات بازار ارز است و بر این اساس با از بین رفتن نوسانات نرخ ارز می توان به بهبود شرایط بازار سهام امیدوار بود.
◻ تسنیم

به روزرسانی ۰۴ اسفند ۹۶ (بازار سهام از نوسانات قیمت ارز و افزایش نرخ سود بانکی چه تأثیری میپذیرد؟ )

تأثیر نوسانات قیمت ارز و افزایش نرخ سود بانکی روی بازار سهام و بورس اوراق بهادار تهران

◽ تحولات اخیر کلان در عرصه اقتصادی شامل اجرای برنامه سه بندی بانک مرکزی به منظور مهار نوسانات ارزی از یکسو موجب شده تا ارزش ریال در مدت کوتاهی نسبت به کف هفته گذشته تا ۸ درصد تقویت شود و از سوی دیگر با افزایش نرخ سود سپرده و پیش‌فروش سکه، نوعی اثر انقباضی در بازار اعتبارات ایجاد شود که با افزایش نرخ‌های سود سپرده سالانه در شبکه بانکی تا سطح ۲۰ درصد همراه شده است.

◽ تلفیق این دو عامل (کاهش ارز و رشد نرخ سود) در مجموع شرایط نامساعدی را هم از جهت چشم‌انداز سودآوری و هم ارزش‌گذاری برای سرمایه‌گذاران سهام فراهم می‌کند و این امر امید به رونق بورس در افق کوتاه‌مدت را کاهش می‌دهد./ دنیای اقتصاد

به روزرسانی ۱۶ دی ۹۶ (پیش بینی بازار سهام و بورس اوراق بهادار تهران )

روند بازار سرمایه در هفته پیش رو

با شروع پرانرژی بورس های آسیای در ابتدای سال ۲۰۱۸ و افزایش مجدد قیمت فلزات اساسی و نیز ثبات قیمت نفت در کانال ۶۸ دلار می تواند نوید بخش روزهای رونق و سبزرنگی باشد اما یک ریسک سیاسی بین الملل در کمین بازار نشسته و آن هم سخنرانی ۲۳دی ماه رئیس جمهور پرحاشیه ایالات متحده می باشد.از همین رو هفته پیش رو نمی تواند هفته پررونقی برای بازار سرمایه باشد چراکه برخی از سهامداران حقیقی که از ترس سقوط آزاد قیمت ها در ابتدای هفته گذشته در صف فروش قرار گرفتند وسهام خود را نقد کردند، انتظار می رود به سبب نگرانی از تصمیم ترامپ مبنی بر عدم پایندی به برجام ، تمایلی به خرید نداشته باشند. از سوی دیگر فروشندگان سهام نیز احتمالا حاضر به فروش سهام خود در قیمت های پایین تر نخواهند بود در نتیجه نمی توان انتظار افزایش چشمگیر معاملات در هفته جاری داشته باشیم.

به روزرسانی ۱۱ شهریور ۹۶ (پیش بینی بازار سهام و بورس اوراق بهادار تهران )

راز عمق کم بازار سهام

مالکیت بخش عمد‌ه‌ای از سهام شرکت‌های پذیرفته شد‌ه د‌ر بازار سهام ایران د‌ر اختیار سهامد‌اران عمد‌ه یا فعالان حقوقی د‌ولتی و شبه‌د‌ولتی (تامین اجتماعی، سهام عد‌الت، صند‌وق‌های بازنشستگی، بیمه‌ها و…) قرار د‌ارد‌. بر اساس آخرین بررسی‌های به عمل آمد‌ه از ۳۲۴ شرکت حاضر د‌ر بورس تهران، کل سهام منتشر شد‌ه شرکت‌های بورسی معاد‌ل یک هزار و ۴۱۸ میلیارد‌ و ۹۰۷ میلیون سهم است. شاید‌ باور این نکته سخت باشد‌ که از این تعد‌اد‌ سهام منتشر شد‌ه حد‌اکثر ۱۶ د‌رصد‌ به‌عنوان سهام شناور آزاد‌ د‌ر این بازار شناسایی شد‌ه و قابلیت معامله د‌ر بازار سهام را د‌ارند‌. به عبارتی د‌یگر بیش از ۸۴ د‌رصد‌ سهام د‌ر بورس تهران د‌ر اختیار مالکان عمد‌ه است که با اهد‌اف مد‌یریتی نگهد‌اری می‌شود‌.

مثلث آینده‌ساز بورس تهران

در حالی روزهای مثبتی در بازار سهام به‌ویژه در گروه‌های وابسته به کالاها رقم می‌خورد که وضعیت آینده بورس پرسش بسیاری از فعالان محسوب می‌شود. برخی ریسک‌ها درباره پایداری رشد قیمت‌های جهانی و همچنین احتمال ناکامی در کاهش واقعی نرخ سود، دو عامل احتمالی فشار بر قیمت‌ها ارزیابی می‌شوند. اما در سمت دیگر، انتظار افزایش نرخ دلار می‌تواند نقشی رونق‌ساز داشته باشد و برآیند سه عامل مزبور مسیر آتی بورس را تعیین خواهد کرد.

واکنش بازارها به تغییر « سود»

بانک مرکزی دستورالعمل مهار نرخ‌شکنی در بازار پول را به بانک‌ها ابلاغ کرد. بر اساس این بخشنامه بانک‌ها موظفند نرخ سود سپرده‌های مدت‌دار یکساله را که حداکثر ۱۵ درصد تعیین شده، به‌صورت دقیق رعایت کنند و نرخ سود علی‌الحساب مذکور برای سپرده‌های روزشمار حداکثر ۱۰ درصد خواهد شد

دیروز در نخستین روز پس از اعلام خبر کاهش نرخ سود سپرده‌ها به ۱۵ درصد از سوی بانک مرکزی، تردید در رفتار معامله‌گران بازار سرمایه قابل رصد بود؛ به طوری که بورس با وجود صعود اولیه، در ادامه با تعدیل قیمت‌ها مواجه شد؛ در بازار بدهی نیز کاهش نرخ سود چندان پرشتاب صورت نگرفت و در بازار اوراق تسهیلات مسکن، نرخ سود موثر وام بدون تغییر ماند. علت اصلی این امر به تجربه‌های ناکام سال‌های اخیر در جهت کاهش دستوری نرخ بهره برمی‌گردد و به‌نظر می‌رسد این بار فعالان بازار در انتظار نشانه‌هایی عملی هستند.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد

? بازار ثانویه اوراق سخاب به بازار سرمایه می‌آید/ جذابیت سهام در بورس با کاهش نرخ سود بانکی

حسن قالیباف اصل، مدیر عامل بورس تهران در گفت‌وگو با اقتصاد آنلاین:
? تصمیم دولت مبنی بر کاهش نرخ سود بانکی گامی مهم برای رونق اقتصادی کشور و در نتیجه بازار سهام است.
? بسیاری از پروژه‌های توجیه اقتصادی پیدا می‌کند و با توجه به اینکه P/E با نرخ سود بانکی ارتباط معکوس دارد به‌طور حتم شاهد جذابیت سهام در بورس هم خواهیم بود.
?بخشی از اسناد خزانه اسلامی با نام اخزا در فرابورس معامله و بخشی از اسناد خزانه دولتی با عنوان سخاب در خارج از بورس معامله می شود .
? طبق قانون برنامه ششم توسعه مقرر شد خریدوفروش این اوراق در بازارهای متشکل صورت گیرد.
? هرچه معامله این اسناد در بازارهای شفاف صورت گیرد، قیمت آن نیز شفاف‌تر خواهد بود.
?ایجاد بازار بدهی در بازار سرمایه به نوعی فرصت تامین مالی است و در تامین مالی به شرکت‌ها و بخش‌های دولتی کمک شایانی خواهد کرد.
?قرار است بازار ثانویه اوراق سخاب نیز در بازار سرمایه مورد معامله قرار گیرد.

به روزرسانی ۳۰ خرداد ۹۶ (پیش بینی بازار سهام و بورس اوراق بهادار تهران )

۶ آدرس مهم برای آینده بازارهای پایه

چه عواملی بازارهای کالایی کشور را در ماه‌های پیش رو در کنترل خود خواهند داشت؟ کارشناسان با توجه به تحولات متعدد در حوزه‌های مختلف، تقریبا پاسخ‌های یکسان با دامنه تغییرات اندک را برای این سوال مطرح می‌کنند. از مجموع نظرات کارشناسان چنین برآورد می‌شود که عوامل متعددی بر روندهای آتی بازارهای کالایی اثرگذار خواهند بود که از جمله مهم‌ترین‌ آنها می‌توان به بهای نفت در بازارهای جهانی، تغییرات نرخ ارز، تغییرات در اقتصاد و سیاست بین‌الملل، تغییرات اقتصادی در کشور و مسیر بخش واقعی اقتصاد، نرخ تورم و سیاست‌های دولت در حوزه‌هایی مثل سود بانکی یا بازار ارز اشاره کرد.

به روزرسانی ۳۰ خرداد ۹۶ (پیش بینی بازار سهام و بورس اوراق بهادار تهران )

چشم‌انداز بورس در دولت دوازدهم

در اواخر فعالیت دولت دهم بود که ابهامات در بازار سرمایه بسیاری از فعالان را از سرمایه‌گذاری در این بازار ناامید کرده بود. با این وجود روند فعالیت تالار شیشه‌ای در مسیر فعالیت دولت یازدهم شکل جدیدی به‌خود گرفت. شاخص بازار سهام که طی ماه‌های ابتدایی فعالیت دولت توانست تا حدی زیادی از حباب خود را تخلیه کند، در ادامه تحت تاثیر رفع ابهام‌ها و سیاست‌های جدید مسیر مطلوب‌تری را ادامه داد.

شاید این روز‌ها بورس تهران در مسیر اصلاح قیمت‌ها نسبت به چندماه قبل قرار گرفته باشد؛ اما تبیین سیاست‌های جدید بانکی و بازنگری در قوانین بازار سرمایه می‌تواند چشم‌انداز روشنی را از این بازار نشان دهد. / کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد

پیش بینی بازار سهام و بورس اوراق بهادار تهران / آذر 99

پیش بینی قیمت سهام بازار سرمایه بورس ایران

پیش بینی بازار سهام و بورس اوراق بهادار تهران / آذر 99

Forecast Stock Exchange stock market



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

کپشن غمگین | 100 کپشن غمگین خاص کوتاه و بلند برای استوری و پست