آخرین وضعیت پروژه پتروشیمی فجر استان کرمان؛ از واگذاری سهام سرمایهگذار تا احداث کارخانه تولید پلیاستال
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: در جلسه با حضور رزمحسینی وزیر صمت آخرین وضعیت اجرایی شدن پروژه پتروشیمی فجر استان کرمان بررسی شد که نتایج خوبی داشت.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: در جلسه با حضور رزمحسینی وزیر صمت آخرین وضعیت اجرایی شدن پروژه پتروشیمی فجر استان کرمان بررسی شد که نتایج خوبی داشت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کرمان خبر به نقل از خبرگزاری تسنیم، محمد مهدی زاهدی اظهار داشت: جلسه پیگیری اجرایی شدن پروژه پتروشیمی در استان کرمان امروز عصر با حضور رزمحسینی وزیر صمت، زینیوند استاندار کرمان و جمعی از مسئولان در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.
وی با بیان اینکه در این جلسه بحثهای متعددی برای اجرایی شدن پتروشیمی در استان کرمان شد افزود: در نهایت بانک پاسارگاد اعلام کرد که حاضرند یک واحد پلی استال به ظرفیت 40 هزار تن احداث کنند که در مجموع حدود 250 میلیون دلار سرمایهگذاری نیاز دارد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در رابطه با پروژه اصلی پتروشیمی در کرمان که حدود دو میلیارد دلار هزینه دارد بانک پاسارگاد به تنهایی نمیتواند این پروژه را به نتجه برساند و باید سرمایهگذار جدید به پروژه وارد شود.
وی با اشاره به اینکه بانک پاسارگاد در حال حاضر حدود 67 درصد سهام این پروژه را دارد و در جلسه عنوان شد که برای اجرایی شدن پروژه اصلی پتروشیمی در استان کرمان بخشی از این سهام خود را واگذار کند گفت: مقرر شد که بانک پاسارگاد سهام خود را تا سقف 35 درصد کاهش و سرمایهگذار جدید به پروژه وارد شود.
زاهدی با بیان اینکه هر کدام از صنایع بزرگ استان اعلام آمادگی کنند بانک پاسارگاد حاضر به واگذاری سهام به آن شرکت و عملیاتی شدن پروژه را دارد خاطرنشان کرد: در جلسه مقرر شد آقای رزمحسینی وزیر صمت این موضوع را با صنایع بزرگ استان در میان گذاشته و مذاکرات لازم را انجام بدهد.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم هر دو این پروژهها به موازات هم انجام شود و هر چه سریعتر شاهد عملیاتی شدن پروژه پتروشیمی در استان کرمان باشیم افزود: البته مشکلات دیگری از جمله تامین آب برای پروژهها وجود دارد که باید پیگیریهای لازم انجام میشود و جای نگرانی از این بابت نیست.
به گزارش تسنیم پلی استال از ترمو پلاستهای گرمانرم است که در پلاستیکهای مهندسی مورد استفاده قرار میگیرد. از نامهای دیگر پلی استال می توان به دلرین، هوستافرم، دراکن، سلکن و الترافرم اشاره کرد. رزینهای پلی استال که به آن پلی اکسی متیل نیز میگویند، در صنایع مختلف از جمله کشاورزی، حمل و نقل، ساختمان و... کاربردهای گستردهای دارد. صنایع الکتریکی و الکترونیکی بزرگترین بازار مصرف این ماده هستند؛ پلی استالها در ساخت قطعات الکتریکی و الکترونیکی نظیر سوئیچها، تلفن، ماشینهای اداری، دکمههای صفحه کلید کامپیوتر و پرینترها کاربرد دارند.
مواد اولیه مورد نیاز برای تولید این ماده را میتوان از پتروشیمیهای فعال داخل کشور تامین کرد. همچنین در کشور ما و در منطقه خاورمیانه، واحد تولید کننده پلی استال رزین وجود ندارد و تمامی نیازهای منطقه و ایران از طریق واردات از کشورهای اروپایی و چین تامین میشود. بنابراین به دلیل بیرقیب بودن این محصول، میتوان یک بازار انحصاری ایجاد کرد.
به گزارش تسنیم در سفر وزیر صمت به استان کرمان و دیدار رزمحسینی با نماینده ولیفقیه در استان کرمان، محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی خواستار پیگیری اجرایی شدن پروژه پتروشیمی فجر استان کرمان از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت شد که جلسه امروز به همین منظور برگزار شده است.