طرز تهیه ژله هندوانه مجلسی برای شب یلدا
در گزارش زیر طرز تهیه ژله هندوانه را به شما آموزش میدهیم.
با نزدیک شدن به شب یلدا، همه ما به فکر درست کردن انواع کیک و دسرهای خوشمزه یلدایی میافتیم و دوست داریم با چیدن یک میز جذاب در بلندترین شب سال، لحظاتی به یاد ماندنی را برای خود و سایر اعضای خانوادهمان رقم بزنیم. احتمالاً شما هم با دیدن میزهای جذاب شب یلدا دوست دارید طرز تهیه ژله هندوانه را یاد بگیرید و یک چیدمان هیجان انگیز برای یلدا طراحی کنید. در کنار انواع دسر با انار مثل چیز کیک انار، هندوانه هم نقش مهمی در سفره شب یلدا دارد. در این مقاله میتوانید طرز تهیه ژله هندوانه مجلسی و خوشمزه برای شب یلدا را در ادامه بخوانید.
مواد لازم
پودر ژله قرمز (آلبالو یا توت فرنگی): ۲ بسته
پودر ژله لیمو: ۱ بسته
پودر ژله آلوئهورا: ۱ بسته
شیر: ۱ لیوان دستهدار
چیپس شکلاتی اشکی: به مقدار لازم
رنگ سبز خوراکی: به مقدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه
برای طرز تهیه ژله خوشمزه به عنوان دسر شیک شب یلدا ابتدا ۲ بسته ژله توت فرنگی را در یک کاسه پیرکس بریزید و ۲/۵ لیوان فرانسوی دستهدار آب داغ به آن اضافه کنید. سپس کاسه را در بالای بخار کتری بگیرید و به روش بن ماری خوب هم بزنید تا ژله کاملاً در آب حل شود. میتوانید برای حل شدن بهتر پودر ژله را برای ۱ تا ۲ دقیقه داخل مایکروویو قرار دهید. ژله را برای چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود. سپس چند قاشق شیر با دمای محیط به ژله خنک شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. این کار موجب میشود تا رنگ ژله کمی مات شود. اگر دوست دارید ژله شما براق باشد، میتوانید ژله را بدون شیر تهیه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه ژله هندوانه، قالب مخصوصی که برای ژله آماده کردهاید را کمی با براش چرب کنید و ژله را داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا در فرصتی که ژله دوم را آماده میکنید، نیم بند شود و خودش را بگیرد.
برای درست کردن این مرحله از ژله هندوانهای راحت باید قسمت سفید ژله یا همان پاناکوتا را آماده کنید. برای درست کردن پاناکوتا، یک بسته پودر ژله آلوئهورا را با نصف لیوان آب داغ ترکیب کنید و بعد یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید. بعد ژله را برای چند دقیقه به حال خود رها کنید تا خنک شود، سپس ۱ لیوان شیر که به دمای محیط رسیده را به ژله اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از اینکه ژله قرمز نیم بند شد، پاناکوتا را به آرامی داخل قالب و روی ژله سفید بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
برای درست کردن لایه سبز ژله باید ژله لیمو را با ۱ و یک چهارم لیوان فرانسوی دستهدار مخلوط کنید و به روش بن ماری یا قرار دادن درون مایکروویو خوب ترکیب کنید. تا زمانی که ژله داغ است چند قطره رنگ سبز خوراکی به ژله استفاده کنید تا پر رنگتر شود. بعد از خنک شدن شیر به اندازه ۴ قاشق شیر به ژله اضافه کنید. در نهایت بعد از اینکه ژله آماده شد و بعد از گذشت حداقل ۵ ساعت بعد، ژله را داخل ظرف مناسب برگردانید. سپس آن چیپسهای شکلاتی را با دقت روی ژله قرار دهید.
فوت و فنهای طرز تهیه ژله هندوانه مرحله به مرحله
*برای تهیه ژله هندوانه میتوانید در همه مراحل بخشی از آب جوش را حذف کنید و به همان مقدار بعد از سرد شدن ژله، شیر با دمای محیط به آن اضافه کنید و به جای ژله هندوانه، پاناکوتای هندوانه درست کنید.
*یک روش جذاب برای آماده کردن ژله هندوانه در پوست لیمو است. برای این کار میتوانید پوست لیمو را تخلیه کنید و ژله قرمز را داخل آن بریزید و بعد از چند ساعت که ژله آماده شده، به آرامی آن را برش دهید. سپس ژله را با سیاه دانه یا کنجد سیاه تزئین کنید. میتوانید با همین روش ژله هندوانه کامل یا ژله در پوست هندوانه را نیز آماده کنید.
منبع: مجله کوروش