طرز تهیه کنافه، دسر معروف ترکیه ای
کنافه یا کونفه، یکی از انواع دسرهای معروف و خوشمزه ترکیه می باشد. این دسر سنتی از رشته های خمیری نازک که با کره و شکر مخلوط شده است، تهیه و طبخ می شود. باقی مواد در طبخ این دسر چون لایه های پنیر لبنه، پسته خرد شده و گردو نیز این دسر عالی و خوشمزه را بسیار محبوب و پرطرفدار کرده است.
البته می توان کنافه را نیز یک نوع شیرینی به حساب آورد. طرز تهیه و مواد این دسر معروف نیز معمولا در چند مورد و نوع می باشد. در واقع در نابلس و فلسطین این شیرینی را در شربت شکر خیسانده و به صورت برش های کوچک خرد می کنند.
در بالکان نیز آن را به صورت رول پیچی آماده و تهیه می کنند. این دسر خوشمزه و متفاوت را می توانید در زمان بسیار کمی و با رسپی راحت و آسان در منزل طبخ و میل کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.
مواد لازم
رشته کادایف: ۱ بسته
شکر: ۱ لیوان
کره: ۱۵۰ گرم
پسته خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۱ لیوان
پنیر لبنه: ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری
مراحل
ابتدا رشته های کادایف را در اندازه های کوچک خرد کنید.
کره آب شده را به رشته ها آغشته و مخلوط کنید.
یک قاشق از کره آب شده را برای چرب کردن کف و دیواره های ظرف پیرکس نگه دارید.
حالا نصف رشته ها را در کف ظرف به صورت یکنواخت و مرتب کنار هم بچینید.
سپس پنیر را بر روی رشته ها بریزید و روی آن را بپوشانید.
پسته خرد شده، گردو و پودر نارگیل را نیز به ترتیب بر روی مواد بریزید و بپوشانید.
در آخر نیز نصف دیگر رشته ها را بر روی مواد ریخته و صاف کنید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دسر را در فر قرار دهید تا آماده شود.
برای آماده کردن شربت کنافه نیز، شکر و آب را در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید.
سپس بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید.
حالا گلاب را اضافه کنید و یک ربع صبر کنید تا غلیظ شود.
سپس شربت آماده شده را برای کنافه بریزید و با پودر پسته تزیین کنید.
منبع: غذالند