طرز تهیه لاه ماجون، پیتزای مدیترانه ای با گوشت
در مطلب زیر طرز تهیه لاه ماجون، پیتزای مدیترانه ای با گوشت را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.
لاه ماجونی نوعی پیتزای نازک و ترد با خمیر است که روی آن از گوشت چرخ کرده ادویهدار پوشیده میشود.
اگر شما هم عاشق طعم پیتزا و گوشت ادویهدار هستید، پیشنهاد میکنیم که لاه ماجون ارمنی را حتما امتحان کنید.
مواد لازم
طرز تهیه
رژیم مدیترانهای یکی ازرژیمهای سالم و شناخته شده در دنیا است که اتفاقاراز طول عمر اسپانیاییها نیز پیروی از همین نوع شیوه تغذیه روزانه است. پیش از این چند نوع غذای مدیترانهای سالم و خوشمزه مثل سالاد تن ماهی مدیترانهای، سالاد یونانی و مرغ مراکشی را به شما آموزش دادهایم اما اینبار میخواهیم لاه ماجون یا لاح معجون ارمنی را در کنار هم یاد بگیریم.
برای تهیه این پیتزای مدیترانهای خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
سپس ادویه آل اسپایس را تهیه کنید. برای تهیه ادویه آل اسپایس، یک قاشق چایخوری دارچین، یک قاشق چایخوری میخک و یک قاشق چایخوری جوز هندی را با هم مخلوط کنید. موسیر و حبههای سیر را بشویید و پوست بکنید. موسیر را از وسط نصف کنید. فلفل قرمز شیرین را هم نصف کنید. نصف فلفل قرمز را با چاقو به تکههای ریز برش دهید. (نصف دیگر آن را برای مصارف بعدی کنار بگذارید.)
در ظرف غذاساز، تکههای موسیر، جعفری، سیر و فلفل قرمز شیرین خرده شده را اضافه کنید. جعفری بهتر است که همراه با برگ و ساقه باشد. حالا چندبار پالس غذاساز را بزنید. گوشت را همراه با نمک و ادویهها (پودر فلفل کاین، دارچین، پرک فلفل قرمز، زیره، ادویه پاپریکا و آل اسپایس)، رب گوجهفرنگی و روغن زیتون به غذاساز اضافه کرده و دوباره حدود هشت تا ۱۰ بار پالس را بزنید تا مواد خوب با یکدیگر ترکیب شده و گوشتها چرخکرده شوند.
قالب پخت پیتزا را بردارید. روی آن کاغذ روغنی بگذارید. سپس نان پیتزا آماده را روی قالب گذاشته و دو تا چهار قاشق غذاخوری از مواد داخل غذاساز را روی نان بریزید و با پشت قاشق آن را روی سطح نان پیتزا پخش کنید. این کار را برای بقیه نانها هم تکرار کنید. روی هر نان پیتزا دو تا چهار قاشق غذاخوری از مواد را بریزید. سپس قالب پیتزا را در فر به مدت پنج تا هفت دقیقه قرار دهید تا گوشت کاملا بپزد. آن را از فر خارج کنید. حالا لاه ماجون شما آماده است. پیش از سرو کمی آب لیمو ترش تازه روی آن بریزید. نوش جان.
نکات
به جای استفاده از نان پیتزا آماده میتوانیدنان پیتزا یا خمیر پیتزا خانگی تهیه کنید.
میتوانید لاه ماجون را با چند برگ نعنا تازه و چند برش پیاز هم تزیین کرده و سپس سرو کنید.
به جای فر، میتوانید از اجاق گاز هم برای پخت لاه ماجون ارمنی استفاده کنید. برای این کار ماهیتابه را روی حرارت متوسط شعله گاز قرار دهید تا گرم شود. سپس کمی روغن زیتون کف آن ریخته و کف ماهیتابه را چرب کنید. یک عدد لاه ماجون (نان پیتزا همراه با مواد) را داخل ماهیتابه گذاشته و درب آن را ببندید. بعد از حدود پنج دقیقه لاه ماجون شما آماده است.