جسد زن تنها را به رودخانه انداختند / اعتراف قاتل آشنا در کرمانشاه

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ بهمن ۱۶, پنجشنبه ساعت ۱۶:۴۶۰ رأیبدون امتیاز
جسد زن تنها را به رودخانه انداختند / اعتراف  قاتل آشنا در کرمانشاه

حوادث رکنا:جسد زن تنها که در رودخانه رها شده بود راز هولناکی داشت.

پسر 25 ساله بخاطر پول مادربزرگ 75 ساله اش را به قتل رساند و فرار کرد.

به گزارش گروه حوادث رکنا، سرهنگ محمدرضا آمویی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه گفت: اردیبهشت امسال و به دنبال کشف جسد زنی ۷۵ ساله در یکی از رودخانه‌های شهر کرمانشاه، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

پیدا شدن جسد 75 ساله در رودخانه

وی افزود: پس از تائید قتل این زن توسط کاراگاهان پلیس آگاهی، اقدامات فنی و تخصصی برای شناسایی و دستگیری قاتل آغاز شد تا اینکه محل اختفای وی در یکی از شهرستان‌های استان مورد شناسایی قرار گرفت.

اعتراف به قتل مادربزرگ

آمویی با بیان اینکه کاراگاهان پلیس آگاهی در یک عملیات حساب شده موفق به دستگیری قاتل فراری پس از ۹ ماه شدند، افزود: این فرد علی‌رغم انکارهای اولیه در نهایت به قتل مادر بزرگ ۷۵ ساله خود اعتراف کرد.

معاون اجتماعی پلیس کرمانشاه در پایان و با بیان اینکه قاتل، مسائل مالی را انگیزه خود برای ارتکاب این جنایت عنوان کرده است، گفت: این فرد پس از بازسیازی صحنه تحویل مراجع قضائی شد.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

آیا این خبر مفید بود؟
0 0
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...