برف نخورید میمیرید!

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹ بهمن ۲۴, جمعه ساعت ۸:۵۵۰ رأیبدون امتیاز
برف نخورید میمیرید!

رکنا: آلودگی هوا باعث آلودگی برف ها شده و با خوردن آن احتمال مرگ افراد وجود دارد.

آلودگی هوا با داشتن ذرات معلق گرد و غبار و مواد سربی می‌تواند اثرات سویی بر سلامت افراد داشته باشد. با نفوذ کردن آلودگی در برف و باران سلامت افراد به خصوص کودکان بیشتر تهدید می شود. با وجود این شرایط برف و باران تمیزی نخواهیم داشت و مصرف آن می‌تواند موجب بیماری افراد درطول زمان شوند.

به گزارش رکنا، این مواد آلوده روی اجسام یا موارد دیگر می‌نشینند، همچنین هر زمانی که برف در کلانشهر‌ها ببارد فلزات سنگین هوا می‌توانند درون دانه‌های برفی نفوذ کنند و پنهان شوند.

برف با آب آشامیدنی معمولی یا معدنی بسیار فرق دارد و اصلا حاوی مواد معدنی غنی نیست، زیرا بیشتر در معرض آلودگی هوا قرار می‌گیرد.

برف آلوده برای کسانی که به بیماری خطرناکی مبتلا هستند، مانند کودکان و سالمندان منجر به مرگ آن‌ها هم خواهد شد همچنین خوردن برف باعث یخ زدگی لب‌ها، کم‌آبی بدن، یبوست و حتی ایجاد مشکل در دستگاه گوارش می‌شود.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

آیا این خبر مفید بود؟
0 0
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...