آهنگران مهمترین رویکردهای مدیریت جدید کیش را تشریح کرد
مدیرعامل منطقه آزاد کیش گفت: از مهمترین رویکردهای بنده توجه به زیرساختهای جزیره کیش است. در واقع با وجود گذشت حدود 30 تا 40 سال از عمر جزیره زمان آن رسیده به زیرساختها توجه جدی شود و به فوریت به این مساله رسیدگی کنیم.
به گزارش صدای ایران جعفر آهنگران، مدیرعامل منطقه آزاد کیش گفت: از مهمترین رویکردهای بنده توجه به زیرساختهای جزیره کیش است و در این زمینه بحث آب، برق، فرودگاه، فاضلاب شهری و اینترنت باید در دستور کار فوری قرار گیرد.
به نوشته مهر، وی اضافه کرد: در این زمینه بحث آب، برق، فرودگاه، فاضلاب شهری و اینترنت جزو مواردی است که باید در دستور کار فوری قرار بگیرد.
به گفته مدیرعامل منطقه آزاد کیش فوریت کار ایجاب میکند که موارد فوق به صورت برنامه بلندمدت در دستور کار قرار نگیرد بلکه در قالب برنامههای کوتاه مدت به آنها پرداخته شود.
آهنگران با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۵۰ هزار نفر در جزیره کیش سکنی دارند، گفت: همین مساله نوسازی و بازسازی زیرساختها را الزامی میکند.
وی با بیان اینکه در حوزه فراهم کردن زیرساختها نیز برخی موارد باید در اولویت قرار گیرد تصریح کرد: در حال حاضر بحث اینترنت جزیره مساله بسیار مهمی است چرا که از کیش به عنوان شهر هوشمند یاد شده و از تمام ظرفیتها نیز برخوردار است، بنابراین لازم است جدیدترین تکنولوژیهای مربوط به اینترنت را در جزیره داشته باشیم اما در حال حاضر با شرایط مطلوب فاصله خیلی زیادی داریم.
آهنگران اضافه کرد: با وزارت ارتباطات رایزنیهای خوبی در این زمینه انجام دادیم و قرار است در سفری که وزیر ارتباطات به کیش خواهد داشت، با حسن نظر و مساعدت بخشی از این مشکلات را حل کند.
مدیرعامل منطقه آزاد کیش با اشاره به اینکه در این منطقه باید رونق اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی به صورت موازی انجام شود، گفت: محیط زیست یکی از مقولههایی است که ما به آن توجه خاص داریم و متأسفانه شکنندگی محیط زیست جزیره راهی جز اینکه به ضوابط زیست محیطی با دقت پایبند باشیم باقی نگذاشته است.
آهنگران با اشاره به بحث انباشت زبالههای کیش گفت: انباشت زبالهها محیط زیست جزیره را تهدید میکند و برنامه ما این است که از تکنولوژیهای جدید برای زباله سوزی و دفع زبالهها استفاده کنیم ضمن اینکه متأسفانه حتی پساب زبالهها نیز علاوه بر اینکه فضای سبز جزیره را دچار مشکل میکند، سواحل کیش را نیز با مشکل مواجه کرده است.
وی با بیان اینکه کارهای مقدماتی در حوزه فراهم آوردن زیرساختهای جزیره انجام شده، گفت: با دستگاههای دولتی هماهنگیهای لازم را در این زمینه انجام دادهایم به عنوان مثال امیدواریم تا پایان دولت طرح توسعه فرودگاه کیش اجرایی شود و در صورتی که این اتفاق بیفتد میتوانیم تا شش میلیون مسافر را در سال پذیرش کنیم.
آهنگران با اشاره به اینکه وزارت نیرو علاوه بر به دست گرفتن مسئولیت شبکه توزیع برق در کیش، در حوزه برق جزیره نیز باید به وظیفه حاکمیتی خود عمل کند، گفت: این وزارتخانه باید طرح مطالعاتی اتصال برق جزیره به شبکه سراسری را به اتمام برساند و عملیات اجرایی آن را شروع کند ضمن اینکه با همت دولت به زودی لوله گاز به جزیره میرسد و ما باید درباره نحوه توزیع آن تصمیم گیری کنیم. شاید بهتر باشد که گاز به نیروگاهها منتقل شود و سوخت جزیره صرفاً از طریق برق تأمین شود.
وی با اشاره به اینکه در طرح جامع کیش از جزیره به عنوان شهر بدون کربن یاد شده است، گفت: توسعه گردشگری در جزیره از اولویتهای مهم ما است.
آهنگران اضافه کرد: به همین جهت ما مباحث مربوط به محیط زیست را دنبال میکنیم تا به سمت شهر بدون کربن حرکت کنیم و از مزایای گردشگری که اقتصادی بی ضرر است، بهره مند شویم ضمن اینکه تحقق شهر بدون کربن ما را به حذف سوخت فسیلی فرا میخواند و همچنین تبدیل خودروها به خودروهای هیبریدی و برقی.
آهنگران ادامه داد: دولت باید به کیش توجه خاص داشته باشد و اجازه دهد واردات این نوع خودروها به جزیره مجاز شود.
وی با اشاره به اینکه کاربری غالب جزیره کیش گردشگری است، گفت: ۵۵ درصد جزیره به بحث گردشگری اختصاص دارد.
آهنگران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تراز تجاری کیش مثبت است، گفت: در حال حاضر ما از جزیره به سرزمین اصلی وارداتی نداریم و تجارتها بیشتر در حد سوغاتی است. به عبارت دیگر در حال حاضر کمتر گردشگری داریم که برای خرید به جزیره کیش سفر کند. ضمن اینکه واردات از سرزمین اصلی به جزیره نیز بیشتر مواد اولیه، ماشین آلات و همچنین بخشی دیگر از کالاهای مصرفی است. جالب است گفته شود که کالای همراه مسافر کمتر از یکصد میلیون دلار است.
وی درباره صادرات از جزیره به خارج از کشور نیز گفت: برخی از محصولات تولیدی در جزیره به خارج از کشور صادر میشود که همانندساز بافتهای انسانی و تولیدات مدیفارم کیش، از جمله این محصولات است.
آهنگران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در حال اجرای «پویش کیش برای همه» هستیم، گفت: برنامههای ما باید به گونهای باشد که سفر کردن به کیش برای هیچکس آرزو نباشد، در همین راستا تلاش کردیم اقدامات مختلفی انجام دهیم از جمله قیمت بلیت را کنترل کنیم.
وی همچنین از فعال سازی بوم گردی در جزیره خبر داد و گفت: بوم گردی در قسمتهای بومی نشین جزیره رونق پیدا کرده و مورد استقبال قرار گرفته همچنین احیای آئینها و خرده فرهنگهایی که در جزیره وجود داشته از جمله دیگر اقداماتی است که انجام دادهایم و از جزیره هندورابی میخواهیم در همین بحث بومگردی و غذاها و آداب و رسوم در این نواحی استفاده کنیم.
آهنگران با اشاره به اینکه گهگاه تصویرسازیهای ناروایی از جزیره انجام میشود، گفت: در کیش صحنههای فرهنگی و مذهبی بسیار زیادی دیده میشود که برگزاری مراسم شبهای قدر و نماز عید فطر با رعایت کامل پروتکلها از جمله این اقدامات بوده است. ضمن اینکه اقوام مختلفی در جزیره حضور دارند و برگزاری آئینهای مختلف توسط این اقوام یکی از جاذبههای گردشگری محسوب میشود.
وی در ادامه با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر اقتصاد دریا محور گفت: در بخش اعظمی از جهان، دریا محور توسعه است ولی در کشور ما چندان به این مساله پرداخته نشده و ما میخواهیم در جزیره کیش به سهم خود این طرح را پیاده کنیم به طوری که اقتصاد حول محور دریا شکل گیرد و بتوانیم گردشگری دریایی را محور قرار دهیم.
آهنگران در ادامه با اشاره به اینکه در جزیره کیش فروش زمین را کنار گذاشتیم، گفت: ما به صلاح جزیره نمیدانیم چنین کاری ادامه پیدا کند و تنها به پروژههای اقتصادی و گردشگری زمین داده میشود و برای مجتمعهای مسکونی زمینی تعلق نمیگیرد.
به گفته وی، تأمین هزینههای عمرانی نیز از ابزارهای مالی جدید از جمله اوراق صکوک، اوراق خرید دین و اوراق منفعت تأمین میشود و تا کنون حدود ۳۰۰ میلیارد تومان از محل همین اوراق کسب درآمد کرده و از آن استفاده میکنیم. امیدواریم از این روشها برای کمک به بخش خصوصی در اتمام پروژههای نیمه تمام بهره بگیریم.
مدیرعامل منطقه آزاد کیش با اشاره به فعال بودن نهادهای مدنی در جزیره کیش نیز گفت: مجوز واردات یک میلیون دوز واکسن کرونا توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی اخذ شده و آنان پذیرفتهاند تأمین منابع مالی آن را انجام دهند و در صورتی که دولت این مساله را بپذیرد براساس سند ملی واکسیناسیون و در چارچوب سیاستهای ستاد ملی کرونا اقدام خواهیم کرد.
آهنگران اضافه کرد: در میان دستگاههای مستقر در جزیره کیش اعم از نظامی، فرهنگی، مذهبی، امنیتی و … همگرایی خوبی وجود دارد و این ظرفیت خوبی را برای تحقق برنامهها ایجاد میکند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه با حذف معافیت مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد مخالف هستیم، گفت: وقتی شعار ارزان کردن سفر به کیش را میدهیم چرا باید مالیات بر ارزش افزوده اعمال کنیم، این کار حداقل ۱۰ درصد به هزینه سفر اضافه میکند بنابراین ما موافق حذف این معافیت نیستیم و امیدواریم از تبصره بودجه نیز حذف شود ضمن اینکه از دولتمردان و مجلس میخواهیم این امتیاز را از مناطق آزاد نگیرند. معافیت مالیاتی از امتیازات مناطق آزاد، از زمان تأسیس این مناطق بوده و نباید با لغو آن اعتماد فعالان اقتصادی را از دست بدهیم.
مدیرعامل منطقه آزاد کیش با اشاره به تفاهم نامه میان سازمان ثبت اسناد و منطقه آزاد کیش گفت: بر این اساس قرار است طرح کاداستر ملی در جزیره اجرا شود، که با این اقدام زمینها و مالکیتها شناسایی شده و شفافیت لازم در خصوص زمین فراهم میشود. همچنین در راستای هوشمندسازی جزیره زیرساختها آماده شده و ۱۰۰ کیلومتر فیبر نوری را اجرا کردیم که باید به دکلهای مخابرات متصل شود.
آهنگران با اشاره به همکاریهای وزارت ارتباطات با منطقه آزاد کیش گفت: در این راستا با همکاری شرکت ایرانسل، کیش سومین شهری است که ۵G در آنجا فعال شده و خواسته ما این است که این امکان به کل جزیره تسری یابد چرا که در حال حاضر تنها بخشهایی از کیش از آن برخوردار است.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که اخیراً در جزیره کیش خود را نشان داده، گرانی مسکن است، گفت: این مساله اقشار متوسط و پایین جامعه را تحت فشار قرار داده و در این راستا ما با وزارت راه و شهرسازی هماهنگی انجام داده و یک قطعه زمین را در اختیارشان قرار میدهیم تا از آن برای ساخت مسکن ملی، منطبق با شرایط کیش در کاهش مشکل مسکن استفاده کنیم.
آهنگران همچنین از رسانهها درخواست کرد برای شفاف سازی عملکرد و رویکردهای منطقه آزاد کیش اقدام کنند و همکاری لازم را در زمینه معرفی جزیره به مردم داشته باشند. همراهی با سازان (؟) منطقه آزاد کیش بویژه توسط رسانههای گروهی در تحقق گفتمان «کیش برای همه» راه برای تأمین امکانات هم به وجود میآید.
مدیرعامل منطقه آزاد کیش همچنین درباره مشکلات ایجاد شده برای زمینهای فوتبال جزیره عنوان کرد: اخیراً بنده بازدیدی از این زمینها داشتم و هم در زمین شماره یک و هم زمین شماره دو مشکل به طور کامل برطرف شده ضمن اینکه سرمربی تیم ملی از این تیمها بازدید کرده و مشکلی وجود نداشته است.
به گفته آهنگران، این زمینها یک هفته قبل از ششم خرداد برای تمرین تیم ملی در اختیار فدراسیون قرار میگیرد.
وی ادامه داد: در حال نهایی کردن تفاهم نامهای با فدراسیون فوتبال هستیم تا مجموعه ورزشی المپیک کیش را در اختیار این فدراسیون قرار دهیم همچنین اگر هماهنگیهای لازم توسط فدراسیون فوتبال انجام شود ما میتوانیم دورههای آمادگی تیمهای حاضر در جام جهانی را در جزیره کیش برگزار کنیم تا کشورهایی که علاقمندند با توجه به نزدیکی به جزیره و در قالب شرایطی اردوی آمادگی خود را در این محل بگذرانند.
وی تاکید کرد: جا دارد از تشریک مساعی خبرگزاری همیشه همراه مهر تقدیر و تشکر کنم و از دوستان خواهش میکنم که با ایجاد نمایندگی در کیش ما را در پیاده سازی گفتمان کیش برای همه یاری دهند.
به نوشته مهر، وی اضافه کرد: در این زمینه بحث آب، برق، فرودگاه، فاضلاب شهری و اینترنت جزو مواردی است که باید در دستور کار فوری قرار بگیرد.
به گفته مدیرعامل منطقه آزاد کیش فوریت کار ایجاب میکند که موارد فوق به صورت برنامه بلندمدت در دستور کار قرار نگیرد بلکه در قالب برنامههای کوتاه مدت به آنها پرداخته شود.
آهنگران با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۵۰ هزار نفر در جزیره کیش سکنی دارند، گفت: همین مساله نوسازی و بازسازی زیرساختها را الزامی میکند.
وی با بیان اینکه در حوزه فراهم کردن زیرساختها نیز برخی موارد باید در اولویت قرار گیرد تصریح کرد: در حال حاضر بحث اینترنت جزیره مساله بسیار مهمی است چرا که از کیش به عنوان شهر هوشمند یاد شده و از تمام ظرفیتها نیز برخوردار است، بنابراین لازم است جدیدترین تکنولوژیهای مربوط به اینترنت را در جزیره داشته باشیم اما در حال حاضر با شرایط مطلوب فاصله خیلی زیادی داریم.
آهنگران اضافه کرد: با وزارت ارتباطات رایزنیهای خوبی در این زمینه انجام دادیم و قرار است در سفری که وزیر ارتباطات به کیش خواهد داشت، با حسن نظر و مساعدت بخشی از این مشکلات را حل کند.
مدیرعامل منطقه آزاد کیش با اشاره به اینکه در این منطقه باید رونق اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی به صورت موازی انجام شود، گفت: محیط زیست یکی از مقولههایی است که ما به آن توجه خاص داریم و متأسفانه شکنندگی محیط زیست جزیره راهی جز اینکه به ضوابط زیست محیطی با دقت پایبند باشیم باقی نگذاشته است.
آهنگران با اشاره به بحث انباشت زبالههای کیش گفت: انباشت زبالهها محیط زیست جزیره را تهدید میکند و برنامه ما این است که از تکنولوژیهای جدید برای زباله سوزی و دفع زبالهها استفاده کنیم ضمن اینکه متأسفانه حتی پساب زبالهها نیز علاوه بر اینکه فضای سبز جزیره را دچار مشکل میکند، سواحل کیش را نیز با مشکل مواجه کرده است.
وی با بیان اینکه کارهای مقدماتی در حوزه فراهم آوردن زیرساختهای جزیره انجام شده، گفت: با دستگاههای دولتی هماهنگیهای لازم را در این زمینه انجام دادهایم به عنوان مثال امیدواریم تا پایان دولت طرح توسعه فرودگاه کیش اجرایی شود و در صورتی که این اتفاق بیفتد میتوانیم تا شش میلیون مسافر را در سال پذیرش کنیم.
آهنگران با اشاره به اینکه وزارت نیرو علاوه بر به دست گرفتن مسئولیت شبکه توزیع برق در کیش، در حوزه برق جزیره نیز باید به وظیفه حاکمیتی خود عمل کند، گفت: این وزارتخانه باید طرح مطالعاتی اتصال برق جزیره به شبکه سراسری را به اتمام برساند و عملیات اجرایی آن را شروع کند ضمن اینکه با همت دولت به زودی لوله گاز به جزیره میرسد و ما باید درباره نحوه توزیع آن تصمیم گیری کنیم. شاید بهتر باشد که گاز به نیروگاهها منتقل شود و سوخت جزیره صرفاً از طریق برق تأمین شود.
وی با اشاره به اینکه در طرح جامع کیش از جزیره به عنوان شهر بدون کربن یاد شده است، گفت: توسعه گردشگری در جزیره از اولویتهای مهم ما است.
آهنگران اضافه کرد: به همین جهت ما مباحث مربوط به محیط زیست را دنبال میکنیم تا به سمت شهر بدون کربن حرکت کنیم و از مزایای گردشگری که اقتصادی بی ضرر است، بهره مند شویم ضمن اینکه تحقق شهر بدون کربن ما را به حذف سوخت فسیلی فرا میخواند و همچنین تبدیل خودروها به خودروهای هیبریدی و برقی.
آهنگران ادامه داد: دولت باید به کیش توجه خاص داشته باشد و اجازه دهد واردات این نوع خودروها به جزیره مجاز شود.
وی با اشاره به اینکه کاربری غالب جزیره کیش گردشگری است، گفت: ۵۵ درصد جزیره به بحث گردشگری اختصاص دارد.
آهنگران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تراز تجاری کیش مثبت است، گفت: در حال حاضر ما از جزیره به سرزمین اصلی وارداتی نداریم و تجارتها بیشتر در حد سوغاتی است. به عبارت دیگر در حال حاضر کمتر گردشگری داریم که برای خرید به جزیره کیش سفر کند. ضمن اینکه واردات از سرزمین اصلی به جزیره نیز بیشتر مواد اولیه، ماشین آلات و همچنین بخشی دیگر از کالاهای مصرفی است. جالب است گفته شود که کالای همراه مسافر کمتر از یکصد میلیون دلار است.
وی درباره صادرات از جزیره به خارج از کشور نیز گفت: برخی از محصولات تولیدی در جزیره به خارج از کشور صادر میشود که همانندساز بافتهای انسانی و تولیدات مدیفارم کیش، از جمله این محصولات است.
آهنگران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در حال اجرای «پویش کیش برای همه» هستیم، گفت: برنامههای ما باید به گونهای باشد که سفر کردن به کیش برای هیچکس آرزو نباشد، در همین راستا تلاش کردیم اقدامات مختلفی انجام دهیم از جمله قیمت بلیت را کنترل کنیم.
وی همچنین از فعال سازی بوم گردی در جزیره خبر داد و گفت: بوم گردی در قسمتهای بومی نشین جزیره رونق پیدا کرده و مورد استقبال قرار گرفته همچنین احیای آئینها و خرده فرهنگهایی که در جزیره وجود داشته از جمله دیگر اقداماتی است که انجام دادهایم و از جزیره هندورابی میخواهیم در همین بحث بومگردی و غذاها و آداب و رسوم در این نواحی استفاده کنیم.
آهنگران با اشاره به اینکه گهگاه تصویرسازیهای ناروایی از جزیره انجام میشود، گفت: در کیش صحنههای فرهنگی و مذهبی بسیار زیادی دیده میشود که برگزاری مراسم شبهای قدر و نماز عید فطر با رعایت کامل پروتکلها از جمله این اقدامات بوده است. ضمن اینکه اقوام مختلفی در جزیره حضور دارند و برگزاری آئینهای مختلف توسط این اقوام یکی از جاذبههای گردشگری محسوب میشود.
وی در ادامه با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر اقتصاد دریا محور گفت: در بخش اعظمی از جهان، دریا محور توسعه است ولی در کشور ما چندان به این مساله پرداخته نشده و ما میخواهیم در جزیره کیش به سهم خود این طرح را پیاده کنیم به طوری که اقتصاد حول محور دریا شکل گیرد و بتوانیم گردشگری دریایی را محور قرار دهیم.
آهنگران در ادامه با اشاره به اینکه در جزیره کیش فروش زمین را کنار گذاشتیم، گفت: ما به صلاح جزیره نمیدانیم چنین کاری ادامه پیدا کند و تنها به پروژههای اقتصادی و گردشگری زمین داده میشود و برای مجتمعهای مسکونی زمینی تعلق نمیگیرد.
به گفته وی، تأمین هزینههای عمرانی نیز از ابزارهای مالی جدید از جمله اوراق صکوک، اوراق خرید دین و اوراق منفعت تأمین میشود و تا کنون حدود ۳۰۰ میلیارد تومان از محل همین اوراق کسب درآمد کرده و از آن استفاده میکنیم. امیدواریم از این روشها برای کمک به بخش خصوصی در اتمام پروژههای نیمه تمام بهره بگیریم.
مدیرعامل منطقه آزاد کیش با اشاره به فعال بودن نهادهای مدنی در جزیره کیش نیز گفت: مجوز واردات یک میلیون دوز واکسن کرونا توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی اخذ شده و آنان پذیرفتهاند تأمین منابع مالی آن را انجام دهند و در صورتی که دولت این مساله را بپذیرد براساس سند ملی واکسیناسیون و در چارچوب سیاستهای ستاد ملی کرونا اقدام خواهیم کرد.
آهنگران اضافه کرد: در میان دستگاههای مستقر در جزیره کیش اعم از نظامی، فرهنگی، مذهبی، امنیتی و … همگرایی خوبی وجود دارد و این ظرفیت خوبی را برای تحقق برنامهها ایجاد میکند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه با حذف معافیت مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد مخالف هستیم، گفت: وقتی شعار ارزان کردن سفر به کیش را میدهیم چرا باید مالیات بر ارزش افزوده اعمال کنیم، این کار حداقل ۱۰ درصد به هزینه سفر اضافه میکند بنابراین ما موافق حذف این معافیت نیستیم و امیدواریم از تبصره بودجه نیز حذف شود ضمن اینکه از دولتمردان و مجلس میخواهیم این امتیاز را از مناطق آزاد نگیرند. معافیت مالیاتی از امتیازات مناطق آزاد، از زمان تأسیس این مناطق بوده و نباید با لغو آن اعتماد فعالان اقتصادی را از دست بدهیم.
مدیرعامل منطقه آزاد کیش با اشاره به تفاهم نامه میان سازمان ثبت اسناد و منطقه آزاد کیش گفت: بر این اساس قرار است طرح کاداستر ملی در جزیره اجرا شود، که با این اقدام زمینها و مالکیتها شناسایی شده و شفافیت لازم در خصوص زمین فراهم میشود. همچنین در راستای هوشمندسازی جزیره زیرساختها آماده شده و ۱۰۰ کیلومتر فیبر نوری را اجرا کردیم که باید به دکلهای مخابرات متصل شود.
آهنگران با اشاره به همکاریهای وزارت ارتباطات با منطقه آزاد کیش گفت: در این راستا با همکاری شرکت ایرانسل، کیش سومین شهری است که ۵G در آنجا فعال شده و خواسته ما این است که این امکان به کل جزیره تسری یابد چرا که در حال حاضر تنها بخشهایی از کیش از آن برخوردار است.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که اخیراً در جزیره کیش خود را نشان داده، گرانی مسکن است، گفت: این مساله اقشار متوسط و پایین جامعه را تحت فشار قرار داده و در این راستا ما با وزارت راه و شهرسازی هماهنگی انجام داده و یک قطعه زمین را در اختیارشان قرار میدهیم تا از آن برای ساخت مسکن ملی، منطبق با شرایط کیش در کاهش مشکل مسکن استفاده کنیم.
آهنگران همچنین از رسانهها درخواست کرد برای شفاف سازی عملکرد و رویکردهای منطقه آزاد کیش اقدام کنند و همکاری لازم را در زمینه معرفی جزیره به مردم داشته باشند. همراهی با سازان (؟) منطقه آزاد کیش بویژه توسط رسانههای گروهی در تحقق گفتمان «کیش برای همه» راه برای تأمین امکانات هم به وجود میآید.
مدیرعامل منطقه آزاد کیش همچنین درباره مشکلات ایجاد شده برای زمینهای فوتبال جزیره عنوان کرد: اخیراً بنده بازدیدی از این زمینها داشتم و هم در زمین شماره یک و هم زمین شماره دو مشکل به طور کامل برطرف شده ضمن اینکه سرمربی تیم ملی از این تیمها بازدید کرده و مشکلی وجود نداشته است.
به گفته آهنگران، این زمینها یک هفته قبل از ششم خرداد برای تمرین تیم ملی در اختیار فدراسیون قرار میگیرد.
وی ادامه داد: در حال نهایی کردن تفاهم نامهای با فدراسیون فوتبال هستیم تا مجموعه ورزشی المپیک کیش را در اختیار این فدراسیون قرار دهیم همچنین اگر هماهنگیهای لازم توسط فدراسیون فوتبال انجام شود ما میتوانیم دورههای آمادگی تیمهای حاضر در جام جهانی را در جزیره کیش برگزار کنیم تا کشورهایی که علاقمندند با توجه به نزدیکی به جزیره و در قالب شرایطی اردوی آمادگی خود را در این محل بگذرانند.
وی تاکید کرد: جا دارد از تشریک مساعی خبرگزاری همیشه همراه مهر تقدیر و تشکر کنم و از دوستان خواهش میکنم که با ایجاد نمایندگی در کیش ما را در پیاده سازی گفتمان کیش برای همه یاری دهند.