بیش از 2 هزار کیلوگرم مواد غذایی غیر مجاز در قشم نابود شد

دسته‌بندی: قشم
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ خرداد ۶, پنجشنبه ساعت ۹:۳۸۰ رأیبدون امتیاز
بیش از 2 هزار کیلوگرم مواد غذایی غیر مجاز در قشم نابود شد

قشم - ایرنا - مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم گفت: از ابتدای سال تاکنون 2 هزار و 95 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز از اصناف قشم کشف و معدوم شده است.

هرمز امیری روز پنج‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همچنین در این مدت یکهزار و ۲۲۹ بازرسی ستاد تنظیم بازار قشم از اصناف و کسبه قشم انجام شده است.

وی ادامه داد: ۱۲۸ مورد از این بازرسی‌ها به صدور اخطار کتبی و ۲۳ مورد نیز پلمب صورت رفت.

مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: همچنین ۱۰ مورد تخلف با تشکیل پرونده به تعزیرات معرفی شده است.

جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سال‌های ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.

پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایه‌های خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدف‌های ایجاد منطقه آزاد قشم است.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...