بررسی عملکرد معاونت‌های غذا و دارو در 4 سطح


بررسی عملکرد معاونت‌های غذا و دارو در 4 سطح

مدیر غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سطح بندی عملکرد معاونت‌های غذا و داروی کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ندا رونده در جلسه‌ای که با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به اینکه معاونت‌های غذا و دارو و مدیریت‌های مرتبط طی برنامه ارزیابی عملکردی سالانه بررسی می‌شوند، گفت: از برنامه‌های عملیاتی مرتبط که در این دوره مورد ارزیابی قرار گرفته است می‌توان به برنامه نظارت بر عرضه مواد غذایی، نظارت بر شرکت‌های وارد کننده و وضعیت فعال، نحوه عملکرد این شرکت‌ها، رسیدگی به شکایات واصله از مجموعه‌های مختلف، بررسی باقیمانده سموم و آفات در محصولات کشاورزی و اجرای برنامه‌های آموزشی اشاره کرد.

وی با تاکید بر سیاست‌های سازمان غذا و دارو مبنی به الکترونیکی کردن فرآیندها، افزود: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این حوزه عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشته به شکلی که ثبت منبع، پروانه ساخت و اطلاعات کارخانجات و واحدهای تولید کننده مواد غذایی در سامانه به ۸۰ درصد رسید.

رونده از سطح بندی عملکرد معاونت‌های غذا و داروی کشور در چهار سطح در این دوره از ارزیابی‌ها خبر داد و گفت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رقابتی بین ۶۳ دانشگاه رتبه اول را در برنامه ارزیابی عملکرد غذایی به خود اختصاص داد.


به گزارش خبرگزاری مهر، ندا رونده در جلسه‌ای که با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به اینکه معاونت‌های غذا و دارو و مدیریت‌های مرتبط طی برنامه ارزیابی عملکردی سالانه بررسی می‌شوند، گفت: از برنامه‌های عملیاتی مرتبط که در این دوره مورد ارزیابی قرار گرفته است می‌توان به برنامه نظارت بر عرضه مواد غذایی، نظارت بر شرکت‌های وارد کننده و وضعیت فعال، نحوه عملکرد این شرکت‌ها، رسیدگی به شکایات واصله از مجموعه‌های مختلف، بررسی باقیمانده سموم و آفات در محصولات کشاورزی و اجرای برنامه‌های آموزشی اشاره کرد.

وی با تاکید بر سیاست‌های سازمان غذا و دارو مبنی به الکترونیکی کردن فرآیندها، افزود: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این حوزه عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشته به شکلی که ثبت منبع، پروانه ساخت و اطلاعات کارخانجات و واحدهای تولید کننده مواد غذایی در سامانه به ۸۰ درصد رسید.

رونده از سطح بندی عملکرد معاونت‌های غذا و داروی کشور در چهار سطح در این دوره از ارزیابی‌ها خبر داد و گفت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رقابتی بین ۶۳ دانشگاه رتبه اول را در برنامه ارزیابی عملکرد غذایی به خود اختصاص داد.

کد خبر 5251663

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

هیچگاه موز و تخم مرغ را باهم نخورید