مراسم خاکسپاری «سیامک اطلسی» در قطعه هنرمندان + فیلم و تصاویر

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ مهر ۶, سه‌شنبه ساعت ۱۴:۳۵۰ رأیبدون امتیاز
مراسم خاکسپاری «سیامک اطلسی» در قطعه هنرمندان + فیلم و تصاویر

پیکر زنده یاد «سیامک اطلسی» بازیگر، کارگردان، تهیه کننده سینما و دوبلور باسابقه کشورمان برای خاکسپاری به قطعه هنرمندان بهشت زهرا منتقل شد و تا دقایق دیگر به خاک سپرده خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیامک اطلسی بازیگر، کارگردان، تهیه کننده سینما و دوبلور باسابقه ۴ مهر ماه بر اثر ابتلا به کرونا از دنیا رفت.

سیامک اطلسی که متولد ۱۳۱۵ بود، از دهه ۴۰ کار خود را با گویندگی در انجمن گویندگان آغاز کرد و بعد به سینما رفت و از سال ۵۰ تا همین سه سال قبل در بیش از ۴۰ فیلم سینمایی بازی کرده بود.

از جمله آثار او در سینما به «چریکه تارا»، «پرونده»، «شاید وقتی دیگر»، «آن سوی آتش»، «دو فیلم با یک بلیت»، «آقای بخشدار»، «همسر»، «روز واقعه»، «در کمال خونسردی»، «خط آتش»، «دلباخته»، «دختری به نام تندر»، «ملک سلیمان»، «گلوگاه»، «دلتنگی‌های عاشقانه» و «مردی بدون سایه» می‌توان اشاره کرد.



وی در فیلم‌ها و سریال‌های مختلفی نیز همچون «مادر»، «جنگجویان کوهستان»، «پهلوانان نمی‌میرند»، «افسانه جومونگ» دوبلوری کرده بود.

برخی از سریال‌های او نیز «پدر سالار»، «پهلوانان نمی‌میرند»، «فرار بزرگ»، «پدرخوانده»، «کلانتر ۲»، «شیخ بهایی»، «تعبیر وارونه یک رویا»، «معمای شاه»، «هشت و نیم دقیقه»، «مختارنامه» و همچنین نامش در لیست بازیگران سریال در حال ساخت «سلمان فارسی» دیده می‌شود.



این هنرمند جزء کسانی بود که پیش‌تر بابت درگذشت همکارانش و مردم دیگر از کرونا ابراز تاسف می‌کرد و امیدوار بود تا کرونا زودتر تمام و آمار فوتی‌ها کاهش پیدا کند.

عکس | پیکر سیامک اطلسی هنرمند پیشکسوت در بهشت زهرا (س) آرام گرفت

ویدئو | گزیدۀ برخی از نقش‌آفرینی‌های مرحوم «سیامک اطلسی»

تصاویر | مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد «سیامک اطلسی»

.slide_vertical_padding

ویدئو | تشییع و خاکسپاری پیکر «سیامک اطلسی»

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...