یک اشتباه رایج در آبپز کردن سیبزمینی
نکاتی را درباره آبپز کردن سیب زمینی در مطلب زیر به شما میگوییم که نمیدانستید.
بیشتر اوقات مردم آب سرد روی سیب زمینی میریزند. در نتیجه، سیب زمینی در طی فرایند آبپز، بیشتر مواد مغذی خود را از دست میدهد. سالمترین راه حل این است که سیب زمینی خام را در آب جوش قرار دهید و فقط وقتی نرم شد به آن نمک بزنید.
سیب زمینیهای تازه (خوب شسته شده یا پوست کنده) در آب جوش غوطهور میشود و کافی است به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط آن را بجوشانیم.
سیب زمینیهای کهنه باید با پوست جوشانده شود، زیرا بهترین مواد در زیر پوست آن قرار دارد. در صورت پوست کندن، باید تا حد ممکن نازک، پوست کنده شود. سیب زمینی پوست کنده را میتوانید به قطعات کوچک ریز کنید تا زمان پخت را کاهش دهید.
میتوانید ۲۵۰ میلیلیتر شیر به ازای هر لیتر و کره و پیاز را به آبی که سیب زمینی در آن در حال جوشاندن است، اضافه کنید تا طعم آنها بهتر شود. سیب زمینی منبع عالی ویتامین C است. سبزیجات با ریشه متوسط میتوانند یکچهارم نیاز روزانه شما به ویتامین c را تأمین کنند. علاوه بر این، فرد با خوردن سیبزمینی منیزیم، کلسیم، آهن، منگنز، ید، سدیم و گوگرد دریافت میکند.
ابتدا سیب زمینیها را انتخاب کنید. برای این کار سیب زمینی باید کاملاً زرد باشد. سبز رنگ بودن حتی قسمت کوچکی از سیب زمینی باعث تلخ شدن آن بعد از پختن میشود و ممکن است برای معدهتان ایجاد ناراحتی کند.
سیب زمینی نباید پژمرده، خراب یا کرم خورده باشد. ابتدا خرابیهای آن را بگیرید و قبل از آب پز کردن آن را خوب بشویید تا پوستش تمیز شود. برای این کار یک برس تمیز و استفاده نشده مخصوص ظرفشویی بردارید.
هر یک از سیب زمینیها را زیر آب سرد با برس تمیز کنید تا خاک و کثیفیهایی که به پوست سیب زمینی چسبیده است از آن جدا شود. میتوانید سیب زمینیها را خشک کنید و برای این که وقتی آنها را میپزید پوست تردی داشته باشند، روی آنها کره و نمک بمالید.