یکهزار و 350 تُن خوراک دام یارانه‌ای در قشم توزیع شد

دسته‌بندی: قشم
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ آذر ۲۸, یکشنبه ساعت ۹:۰۵۰ رأیبدون امتیاز
یکهزار و 350 تُن خوراک دام یارانه‌ای در قشم توزیع شد

قشم- ایرنا- مدیرجهادکشاورزی قشم گفت: با هدف کاهش اثرات خشکسالی و ترغیب دامداران برای جایگزینی نهاده‌های دامی جایگزین، از ابتدای امسال تاکنون یکهزار و 350 تُن خوراک دام یارانه‌ای دراین شهرستان توزیع شده است.

مالک یزدان‌پناه روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این مقدار شامل یکهزار و ۲۰۰ تُن سبوس و ۱۵۰ تُن جو است که برای جبران فشار وارده به دامداران شهرستان تامین شده است.

وی ادامه داد: دامداران قشم به دلیل کاهش شدید بارندگی و خشکسالی به‌وجود آمده با مشکلات زیادی مواجه هستند.

مدیرجهادکشاورزی قشم تصریح کرد: افزایش سهمیه نهاده های دامی برای دامداران قشمی با توجه به اهمیت موضوع در حال پیگیری است.

وی افزود: تاکنون حدود ۱۵ هزار راس دام در قشم با نصب پلاک دارای هویت شدند.

یزدان‌پناه تاکید کرد: اطلاع دقیق تعداد واحد دام در سطح شهرستان، برنامه‌ریزی برای جلوگیری از قاچاق دام، توزیع مناسب نهاده‌های دامی یارانه‌ای و برنامه‌های توسعه‌ای از اهداف این طرح به شمار می‌رود.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...