متخصص قلب خوب در تهران، از علائم تا درمان بیماریهای قلبی!
بسیاری از بیماریهای قلبی را میتوان با انتخاب سبک زندگی سالم، پیشگیری یا حتی درمان کرد. با این حال، بیماریهای قلبی میتوانند جدی و خطرناک باشند. در نتیجه لازم است که با چند متخصص قلب خوب در تهران آشنا باشید.
در این مقاله با ما همراه شوید تا به معرفی متخصص قلب خوب در تهران بپردازیم و درباره تشخیص بیماری قلبی نیز اطلاعاتی را به شما ارائه کنیم. قلب یکی از اندامهای حیاتی بدن به شکار میرود و هرگونه اختلال در عملکرد آن میتواند مشکلات زیادی را برای فرد به دنبال داشته باشد. به همین دلیل است که در صورت مواجهه با هرگونه مشکل در عملکرد قلب، انتخاب متخصص قلب خوب میتواند بسیار حائز اهمیت و کمککننده باشد. متخصص قلب، پزشکی است که در مراقبت از قلب و عروق و شناسایی مشکلات آن شما متخصص است. آنها میتوانند مشکلات قلبی و عروقی مانند ریتم غیرطبیعی قلب، نارسایی قلبی یا مشکلات قلبی که از بدو تولد داشتهاید را درمان کرده یا به شما کمک کنند که روند بیماری را بهبود بخشید.
در این مقاله میخوانید:
- وظیفه دکتر قلب خوب چیست؟
- نحوه تشخیص بیماری قلبی توسط متخصص قلب
- الکتروکاردیوگرام (ECG یا EKG)
- مانیتورینگ هولتر
- اکوکاردیوگرام
- تست ورزش یا تست استرس
- کاتتریزاسیون قلبی
- سی تی اسکن قلب
- ام آر آی قلب
- انواع متخصص قلب و عروق
- چه زمانی نیاز است به یک متخصص قلب و عروق خوب در تهران مراجعه کنم؟
- درمان بیماری های قلبی
- مصرف دارو
- جراحی یا سایر روش ها
- ۱۰ تا از بهترین دکتر قلب در ایران را بشناسید!
- خلاصه
وظیفه دکتر قلب خوب چیست؟
یک دکتر قلب خوب ارائه دهنده مراقبتهای بهداشتی است که می تواند درد قفسه سینه، فشار خون بالا و نارسایی قلبی و همچنین مشکلات دریچه های قلب، عروق خونی و سایر مشکلات قلبی و عروقی را درمان کند. او می تواند آزمایشاتی مانند نوار قلب، اکوکاردیوگرام و سی تی (توموگرافی کامپیوتری) را برای بیمار تجویز کند تا متوجه نوع و وخامت مشکل شود. بعد از تشخیص و شناسایی مشکل، او برای شما دارو تجویز میکند، به شما کمک میکند ورزش و عادات غذایی سالم تری داشته باشید یا در موارد وخیمتر کاتتریزاسیون قلبی انجام دهید.
پیشنهاد ویژه نی نی بان: فواید یائسگی، پیش به سوی زندگی بهتر
نحوه تشخیص بیماری قلبی توسط متخصص قلب
زمانی که به یک متخصص قلب خوب در تهران مراجعه میکنید، ابتدا معاینه فیزیکی انجام خواهد داد و علائم، سابقه پزشکی و سابقه خانوادگی شما را جویا میشود. مهم است که به متخصص قلب خود اطلاع دهید که آیا سایر افراد خانواده شما مشکلات قلبی داشتهاند، زیرا این موضوع می تواند احتمال ابتلا به مشکل قلبی را افزایش دهد و به تشخیص درست پزشک کمک شایانی کند.
همچنین متخصص قلب اطلاعاتی درباره وزن، فشار خون، سطح کلسترول و سطح گلوکز (قند) خون شما را بررسی میکند و از شما سوالاتی مانند آیا سیگار می کشید؟، چقدر ورزش می کنید؟، چه می خورید و چه داروهایی مصرف می کنید، خواهد پرسید. پس از کامل شدن این اطلاعات و بررسی شواهد، پزشک آزمایشهایی را به منظور تشخیص دقیقتر برای شما تجویز خواهد کرد.
تشخیص بیماری قلبی توسط متخصص قلب از طریق یکی از روشهای زیر صورت میگیرد:
الکتروکاردیوگرام (ECG یا EKG)
الکتروکاردیوگرام، یک آزمایش سریع و بدون درد است که سیگنالهای الکتریکی در قلب را ثبت میکند و میتواند ضربان قلب خیلی سریع یا خیلی کند را تشخیص بدهد.
هولتر مانیتور، یک دستگاه الکتروکاردیوگرام قابل حمل است که به مدت یک روز یا بیشتر برای ثبت فعالیت قلب در طول فعالیتهای روزانه باید به شخص وصل شود.
مانیتورینگ هولتر
هولتر مانیتور، یک دستگاه الکتروکاردیوگرام قابل حمل است که به مدت یک روز یا بیشتر برای ثبت فعالیت قلب در طول فعالیتهای روزانه باید به شخص وصل شود. این آزمایش میتواند ضربان قلب نامنظم را که در طول معاینه الکتروکاردیوگرام معمولی مشخص نمیشود، تشخیص دهد.
بیشتر بخوانید: اکوکاردیوگرافی قلب جنین، چرا انجام می شود؟
اکوکاردیوگرام
اکوکاردیوگرام، یک آزمایش غیرتهاجمی از امواج صوتی برای ایجاد تصاویر دقیق قلب است که در حال حرکت انجام میشود. این آزمایش نشان میدهد که چگونه خون در قلب و دریچههای آن حرکت میکند. اکوکاردیوگرام باریک بودن دریچه قلب را مشخص کند.
تست ورزش یا تست استرس
این تست اغلب شامل راه رفتن روی تردمیل یا دوچرخه ثابت و در شرایطی است که قلب تحت نظارت قرار دارد. تستهای ورزش مشخص میکنند که قلب چگونه به فعالیت بدنی واکنش نشان میدهد و آیا علائم بیماری قلبی در حین ورزش رخ میدهد یا نه. اگر نمیتوانید ورزش کنید، ممکن است به شما دارو داده شود.
مطالب پیشنهادی: ناهنجاری های قلب جنین، راه درمان دارد؟
کاتتریزاسیون قلبی
این آزمایش انسداد عروق قلب را نشان میدهد و در آن کاتتر، (یک لوله انعطافپذیر بلند و نازک) در رگ خونی که معمولا کشاله ران یا مچ دست است، وارد و به سمت قلب هدایت میشود. از طریق کاتتر، رنگ به شریانهای قلب جریان مییابد که کمک میکند تا در تصاویر اشعه ایکس که در طول آزمایش گرفته میشوند، واضحتر نشان داده شوند.
سی تی اسکن قلب
در سی تی اسکن قلب، بیمار باید روی یک تخت در داخل یک دستگاه دراز بکشد. یک لوله اشعه ایکس در داخل دستگاه در اطراف بدن میچرخد و تصاویر قلب و قفسه سینه را جمعآوری میکند.
ام آر آی قلب
در ام آر آی قلب از یک میدان مغناطیسی و امواج رادیویی تولید شده توسط کامپیوتر، برای ایجاد تصاویر دقیق از قلب استفاده میشود.
انواع متخصص قلب و عروق
حداقل دهها نوع مختلف متخصص قلب وجود دارد. آنها در انواع مختلف مشکلات قلبی و عروقی مانند تصویربرداری قلبی یا توانبخشی قلب، تخصص دارند. اگرچه بهترین فوق تخصص قلب و عروق در تهران میتواند انواع مشکلات قلبی شما را شناسایی و درمان کند اما میتواند در حوزهای خاص تخصص و علم بیشتری داشته باشد و حوزه تخصص خود را محدود به شاخهای خاص کند.
از جمله انواع متخصص قلب و عروق میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- متخصص قلب و عروق بالینی
- متخصص نارسایی قلبی
- متخصص قلب و عروق مداخله ای
- متخصص قلب و عروق
- متخصص قلب مادرزادی
- متخصص تصویربرداری قلب
- متخصص قلب و عروق محیطی
- متخصص قلب و عروق پیشگیری
- متخصص توانبخشی قلب
- الکتروفیزیولوژیست
- متخصص قلب و عروق سالمندان
- متخصص قلب و روماتولوژی
- متخصص قلب و عروق ورزشی
- متخصص قلب و عروق مراقبت های ویژه
بیشتر بخوانید: قلب زنان نسبت به مردان، کدام مشکلات شایعتر است؟
چه زمانی نیاز است به یک متخصص قلب و عروق خوب در تهران مراجعه کنم؟
اگر مشکلی در عملکرد قلب یا عروق خونی خود دارید که نیاز به مراقبت بیشتری دارد، ممکن است بعد از مراجعه به یک دکتر عمومی یا ارائه دهنده مراقبتهای اولیه، او شما را به یک متخصص قلب ارجاع دهد. اگر احساس درد در قفسه سینه، سرگیجه یا تنگی نفس دارید، ممکن است لازم باشد به یک متخصص قلب و عروق مراجعه کنید. یک متخصص قلب خوب در تهران ممکن است برای مدت طولانی شما را زیر نظر داشته باشد و از شما بخواهد به صورت مرتب به او مراجعه کنید. این کار باعث میشود تا پزشک از روند درست درمان و و بهبودی کامل اطمینان حاصل کند.
درمان بیماری های قلبی
درمان بیماریهای قلبی به علت و نوع آسیب قلبی بستگی دارد. عادات سبک زندگی سالم مانند داشتن یک رژیم غذایی کمچرب و کمنمک، انجام ورزش منظم، خواب خوب و سیگار نکشیدن، بخش مهمی از درمان را شامل میشود.
مصرف دارو
اگر تغییرات سبک زندگی به تنهایی برای درمان بیماری قلبی موثر نباشد، ممکن است برای کنترل علائم بیماری قلبی و جلوگیری از عوارض، به مصرف دارو نیاز داشته باشید. نوع داروی مورد استفاده، به نوع بیماری قلبی بستگی دارد.
جراحی یا سایر روش ها
برخی از افراد مبتلا به بیماری قلبی ممکن است به جراحی نیاز داشته باشند. نوع جراحی به نوع بیماری قلبی و میزان آسیب وارد شده به قلب بستگی دارد.
پیشنهاد ویژه نی نی بان: قهوه با مغز چه میکند؟ فِرِش و شاداب
۱۰ تا از بهترین دکتر قلب در ایران را بشناسید!
همان طور که اشاره کردیم، زمانی که به یک مشکل قلبی یا عروقی دچار میشویم، مراجعه به یک دکتر قلب خوب میتواند بسیار حائز اهمیت باشد. اما شاید انتخاب دکتر قبل خوب در تهران یا اقصینقاط ایران از میان لیست بلند بالایی از اسامی کار دشواری باشد و شما را دچار سردرگمی کند. به همین دلیل در ادامه لیستی دهتایی از بهترین متخصصین قلب را در اختیارتان قرار خواهیم داد تا فرآیند انتخاب بهترین دکتر قلب در ایران برایتان سادهتر شود.
۱.دکتر سید شاهرخ تقوی
۲.دکتر سید رضا سیدی
۳.دکتر علی کوهی (بهترین دکتر قلب بیمارستان دی)
۴.دکتر غلامحسین فاتحی
۵.دکتر آرش یزدانشناس
۶.دکتر عبدالوهاب برادران
۷.دکتر کامران بابازاده (بهترین دکتر قلب بیمارستان میلاد)
۸.دکتر رضا صابری همدانی
۹.دکتر نادر انوشه
۱۰.دکتر محمد نوریزاده
مطالب پیشنهادی: روز جهانی قلب، مراقب سلامتیاش باشید!
خلاصه
همانطور که متوجه شدید انجام آزمایشهایی مانند ام آر آی قلب، سیتیاسکن، تست ورزش یا تست استرس و کاتتریزاسیون قلبی توسط متخصص قلب میتواند به تشخیص بیماری قلبی کمک کند. متخصص تصویربرداری قلب، متخصص قلب و عروق محیطی، متخصص قلب و عروق پیشگیری، متخصص توانبخشی قلب، الکتروفیزیولوژیست، متخصص قلب و عروق سالمندان و متخصص قلب و روماتولوژی برخی از انواع تخصص قلب است.
داشتن سبک زندگی سالم، مصرف دارو یا جراحی میتواند به درمان بیماریهای قلبی کمک کند. در این مطلب همچنین متخصص قلب خوب در تهران را به شما معرفی کردیم.
برای یافتن متخصصان مورد نظر خود به کلینیک نی نی بان سر بزنید.