آموزش پخت ته چین مرغ + تزیین ته چین زیبا و مجلسی
آموزش پخت ته چین مرغ + تزیین ته چین زیبا و مجلسی (http://www.araas.ir/tahchin/) اولین بار در مجله اینترنتی آراس , اخبار , عکس , مدل , فناوری (http://www.araas.ir). پدیدار شد.
تزیین ته چینته چین از غذا های خوشمزه و محبوب ایرانی می باشد که می شود با مرغ و گوشت و بادمجان درست کرد ولی بیشتر با مرغ درست می شود و این غذا مناسب برای مهمانی ها و حتی مجالس است. تزیین غذا تاثیر زیادی در اشتهای به خصوص کودکان دارد. برای کسانی که رستوران دارند تزیین کردن غذا و دسر ها می تواند بسیار مهم و تاثیر گذار در درآمد آنها باشد. در این مطلب نمونه هایی از تزیین ته چین مجلسی را برای شما به نمایش گذاشته ایم.
ته چین از غذا های خوشمزه و محبوب ایرانی می باشد که می شود با مرغ و گوشت و بادمجان درست کرد ولی بیشتر با مرغ درست می شود و این غذا مناسب برای مهمانی ها و حتی مجالس است. تزیین غذا تاثیر زیادی در اشتهای به خصوص کودکان دارد. برای کسانی که رستوران دارند تزیین کردن غذا و دسر ها می تواند بسیار مهم و تاثیر گذار در درآمد آنها باشد. در این مطلب نمونه هایی از تزیین ته چین مجلسی را برای شما به نمایش گذاشته ایم.
………………………………………………………………………………………………..
مواد لازم برای دست کردن ته چین مرغ
برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ کامل ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
گلاب ۱ فنجان
پیاز متوسط ۱ عدد
ماست چکیده ۱ پیمانه
کره ۵۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
پودر قند ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
دارچین و خلال پسته
این مقدار مواد برای سه الی چهار نفر کافی می باشد. ته چین را می توانید در فر یا در قابلمه ی تفلون هم بپزید.
مراحل پخت ته چین مرغ
سینه مرغ را به همراه چند پیمانه آب و پیاز خرد شده و زرد چوبه در داخل یک قابلمه می ریزیم و روی دمای ملایم گذاشته تا پخته شود و بعد از اینکه پخت مرغ را ریش ریش کرده و کنار می گذاریم.
مقدار برنج مورد نظر را شسته و درون قابلمه میریزیم و به آن مقداری روغن و نمک اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. وقتی برنج به اندازهی کافی پخت آن را آبکش کرده و به سراغ آماده کردن مواد دیگر می رویم.
ادویه ته چین
برای ته چین می توانید از ادویه دارچین، نمک و فلفل سیاه استفاده کنید این ادویه ها را به مرغ اضافه کرده و درون تابه تفت می دهیم. پس از آنکه مرغها به طور کامل تفت داده شدند آنها را کنار گذاشته و سپس مقداری روغن به تابه اضافه میکنیم و شروع به تفت دادن زرشک و پودر قند میکنیم.
زرده تخم مرغ را به همراه گلاب و زعفران که قبلا دم کرده بودید با همزن هم میزنید تا یکدست شود و بعد ماست را به آن اضافه می کنید و دوباره هم میزنید. حالا برنجی که آب کش کرده بودید را به مواد اضافه کرده و وبا قاشق هم میزنید تا مواد به خورد برنج رود.
مقداری از برنج را که با مواد مخلوط کره بودید را درون ظرف مورد نظر ریخته و با دست خوب فشار دهید تا ته ظرف پر شود البته قبل این کار ظرف خود را چرب کنید. حالا مرغ و زرشک را که با هم مخلوط کرده بودید را روی برنجی که در ظرف ریختید بریزید و خوب صاف کنید تا همه جا مواد پخش شود و بعد این کار برنج باقی مانده را روی مرغ ها ریخته و روی آن را صاف کنید و آماده کنید برای پخت.
اگر می خواهید درون فر بپزید از یک فویل برای پوشاندن روی مواد استفاده کنید و اگر در قابلمه می پزید نیازی به این کار نیست. دمای مورد نظر و زمان برای پخت ته چین تقریبا یک ساعت و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد غذای شما پخته می شود.
حالا با موادی که دارید روی ته چین را به دلخواه و شکل نمونه های موجود در این مطلب تزیین کنید.
امیدوارم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد.
تزیین غذا برای خانم هایی که عاشق آشپزی هستند بسیار جذاب می باشد و این کار باعث گرم شدن کانون خانواده و نشان دادن اهمیت شما به دورهمی تان است.
شما می توانید از هر مدل قالبی که دوست دارید برای درست کردن ته چین استفاده کنید.
تزیین برنج به صورت قالبی هم برای سفره آرایی گزینه ی مناسبی است.
تزیین دسر و پیش غذا