موفقیت هنرمندان موسیقی ایرانی در «گلوبال میوزیک اواردز»

دسته‌بندی: فرهنگی و هنری
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ بهمن ۱۰, یکشنبه ساعت ۲۲:۰۸۰ رأیبدون امتیاز

با اعلام نتایج مسابقه جهانی «گلوبال میوزیک اواردز»، شش تن از هنرمندان موسیقی ایرانی در این جشنواره موفق به کسب مدال شدند.

به گزارش شفاف، فرهاد هراتی از ایران مدال طلای این مسابقات را از آن خود کرد.

همچنین در این دوره از مسابقات احمد میرمعصومی و اسماعیل الله دادیان برنده مدال نقره و حافظ نیک نفس، پژمان بلورچی و فرید حامدی برنده مدال برنز شده‌اند.

این رویداد جهانی موسیقایی هر سال برگزار می‌شود و در سال ۲۰۲۲ فرهاد هراتی از ایران توانست در کنار دیگر آهنگسازان و نوازندگانی از کشورهای قطر، نروژ، هند، روسیه، آمریکا، استرالیا، تایوان و جمهوری چک مدال طلای این مسابقه جهانی را برای آهنگسازی آلبوم «زمین مقدس» در ژانر موسیقی سینماتیک و کرال از آن خود کند.

در سال گذشته نیز این آهنگساز موفق به کسب مدال نقره مسابقات گلوبال موزیک اواردز برای آهنگسازی آلبوم «اعتقادات پنهان» شده بود.

جایزه جهانی موسیقی به عنوان نهادی معتبر و بین‌المللی برای معرفی موزیسین‌های مستقل از سال ۲۰۱۱ در آمریکا پایه‌گذاری شده است و هر سال به ۹ هنرمند موسیقی، نشان طلا اعطا می‌کنند. طی این سال‌ها هم هنرمندان ایرانی بسیاری موفق به دریافت جوایز مختلف از این مسابقه شده‌اند.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...