غرس 646 نهال به تعداد کانون های مساجد در کهگیلویه و بویراحمد

دسته‌بندی: مساجد و کانونها
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰ اسفند ۱۹, پنجشنبه ساعت ۱۵:۰۶۰ رأیبدون امتیاز
غرس 646 نهال به تعداد کانون های مساجد در کهگیلویه و بویراحمد

\ مدیر ستاد فهمای کهگیلویه و بویراحمد در سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی، هنری مساجد و همزمانی آن با هفته درختکاری گفت: 646 نهال به تعداد کانون های فرهنگی و هنری مساجد در استان غرس می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در گچساران، به مناسبت سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی و هنری مساجد و همزمانی آن با هفته درختکاری و روز منابع طبیعی، آئینی با حضور مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد کهگیلویه و بویراحمد، مدیر کل ارشاد اسلامی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، رئیس ستاد نماز جمعه یاسوج، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بویراحمد، تعدادی از ائمه جماعت و مدیران کانون های فرهنگی مساجد شهرستان بویراحمد آئین درختکاری در مسجد قبا شهر یاسوج برگزار شد.

مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی، هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد در این آئین در خصوص سالروز تاسیس کانونهای مساجد، اظهار کرد: ۱۸ اسفند سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور نقطه عطفی در فرهنگ و هنر این کشور است که این کانون های یکی از اثرگذارترین مجموعه ها در حوزه فرهنگی و دینی هستند.

«علیرضا دولت آبادی» تصریح کرد: به همین مناسبت برنامه های متعددی در سطح استان و شهرستان برای بزرگداشت این روز تدارک دیده شده است که با همکاری ستاد کانون مساجد استان و کانونهای فرهنگی هنری مساجد برگزار می شود.

وی افزود: با توجه به همزمانی ایام سالروز تأسیس کانون های مساجد با هفته درختکاری، سنت حسنه درختکاری برنامه است که اجرا می شود و بر این اساس، تعداد ۶۴۶ اصله نهال به تعداد کانون های فرهنگی و هنری استان توسط مدیران و اعضای کانون ها، در واقع به صورت همزمان با سراسر کشور در استان غرس می شود.

این مسئول فرهنگی عنوان کرد: مساجد به‌ عنوان یکی از مراکز مهم شکل‌گیری انقلاب اسلامی و تربیت نیروهای انقلابی و پایبند به آرمان‌های امام راحل (ره) همواره نقشی مؤثر در اعتلا و توسعه نظام مقدس جمهوری اسلامی داشته‌اند.

مدیر ستاد عالی کانون های مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: تبلیغ، گسترش و تعمیق فرهنگ روحبخش اسلام و زمینه سازی برای حضور فعال جوانان و نیروهای متعهد در عرصه فعالیتهای فرهنگی و هنری، شناسایی و تربیت استعدادهای درخشان و استفاده از اوقات فراغت جوانان و حفظ و ترویج فرهنگ ناب اسلامی از برخی اهداف کانون های فرهنگی هنری مساجد است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: حضور در مزار شهدای گمنام و تجلیل از مقام شامخ شهدا و همچنین همایش تجلیل از فعالان کانون ها و برگزیدگان طرح ملی فهمای ۱۴۰۰ از برنامه های ستاد فهمای استان در هفته پیش رو خواهد بود.

پایان پیام/630

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...