لزوم ارتباط مدارس با مساجد
منبع خبر /
فرهنگی و هنری /
22-12-1400
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: امیدواریم در سالهای آتی تعداد مدارس فعال مرتبط با مساجد را به 5 هزار مدرسه برسانیم.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: امیدواریم در سالهای آتی تعداد مدارس فعال مرتبط با مساجد را به ۵ هزار مدرسه برسانیم.
به گزارش رجانیوز، میکائیل باقری مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با مهر با بیان اینکه ما در سه حوزه قرآن عترت و نماز ماموریتهایی را به عهده داریم، اظهار داشت: بر اساس این مأموریتها فعالیتهای گستردهای را موظف هستیم انجام دهیم تا بتوانیم جذب حداکثری داشته باشیم.
وی ادامه داد: نگاه ما به ۱۵ میلیون دانشآموز کل کشور است؛ بنا داریم فعالیتهای متنوع و گستردهای طراحی و اجرا کنیم که بتوانیم جذب حداکثری داشته باشیم و هر یک از دانش آموزان حداقل در یک زمینه قرآن، عترت یا نماز فعالیت داشته باشند.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش افزود: فعالیتهای این معاونت در یک دوره ۵ ساله انجام شده و امسال به پایان این دوره ۵ ساله رسیدهایم. در حال بازطراحی فعالیتهای گذشته برای دوره پنج ساله دوم از سال تحصیلی آینده هستیم. فعالیتها در زمینه محتوا یا در شکل و نوع اجرا تغییر خواهد کرد و نگاه ما جذب حداکثری است.
باقری با اشاره به طرح پیوند مسجد، مدرسه و منزل گفت: سال گذشته طرح پیوند مسجد، مدرسه و منزل را اجرا کردیم که طی آن ۳ هزار مدرسه که در جوار مسجد حضور داشتند؛ برنامههای مذهبی خود را در مسجد اجرا کردند. ۳ هزار مدرسه نماز جماعت دانشآموزان خود را علیرغم وجود کرونا در مساجد نزدیک خود برگزار نمودند.
به گفته وی این اقدام چند آورده تعاملی برای ما دارد. هم دانش آموزان نماز ظهر و عصر خود را به جماعت همراه با معلمین خود میخوانند؛ هم برای حضور در نماز مغرب و عشا تشویق میشوند و هم عوامل مسجد ارتباط بهتری با مدرسه محل خودشان پیدا میکنند.
باقری افزود: این طرح در حال پیگیری است و امیدواریم در سالهای آتی با از بین رفتن ویروس کرونا تعداد مدارس فعال در طرح پیوند با مساجد را به ۵ هزار مدرسه برسانیم.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در تلاشیم با دارالقرآنهای کشور ارتباط بهتری برقرار کنیم؛ گفت: در خصوص مدارس قرآنی در حال بررسی شرایط هستیم تا بتوانیم از ظرفیت مؤسسات قرآنی استفاده کنیم.
وی ادامه داد: به هر حال آنان تخصصهایی دارند که دانشآموزان ما نیازمند تخصصهای آنان هستند در حال بررسی و برگزاری جلسات مختلف با مسئولان مؤسسات قرآنی هستیم تا بتوانیم ساز و کاری را بیندیشیم که از ظرفیت و تخصص نیروهای انسانی آنان استفاده کنیم.