وزیر ارشاد: امکان سرقت و قاچاق فیلم‌های سینمایی را از بین خواهیم برد

دسته‌بندی: فرهنگی و هنری
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ اردیبهشت ۲۶, دوشنبه ساعت ۱۳:۱۸۰ رأیبدون امتیاز
وزیر ارشاد: امکان سرقت و قاچاق فیلم‌های سینمایی را از بین خواهیم برد

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: موضوع قاچاق فیلم مایه ناراحتی است. امکان سرقت و قاچاق فیلم‌های سینمایی را از بین خواهیم برد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: موضوع قاچاق فیلم مایه ناراحتی است. امکان سرقت و قاچاق فیلم‌های سینمایی را از بین خواهیم برد.

وزیر ارشاد ضمن اعلام این مطلب افزود: موضوعی قاچاق که برای یکی دو فیلم اتفاق افتاد، سریعا از سازمان سینمایی توصیح خواستم.

وی افزود: به نظر می‌رسد که ظاهرا دزدی به روش فیلم‌برداری از پرده رخ داده است؛ به نظرم باید این قضیه را جمع کنیم. شبکه‌ای که برای بررسی و ارزیابی در وزارتخانه داریم، کاملا مطمئن است و تهیه‌کننده‌ای هم ادعا نکرده است در این فرآیند سرقت رخ داده است.

اسماعیلی تاکید کرد: هم اکنون طرحی را گرفتم که با استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین امکان این سرقت‌ها را کاملا از بین ببرند.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...