نکات خیر کننده و فوق العاده جذاب برای خوش مزه شدن فلافل
ترفندهای خانه داری در بیشتر مواقع به درد خانم های خانه دار می خورد و با استفاده از این ترفندهای می توان غذاهایی خوشمزه به همراه مخلفات آن درست کرد. به گزارش اقتصاد آنلاین ، غذاهای بندری همیشه تند هستند و به تند بودن معوف هستند همین باعث شده تا غذاهای بندری طرفداران خاص خودشان را داشته باشند یکی از غذاهای مخصوص بندری ها فلافل است که ترفندهای...
به گزارش اقتصاد آنلاین ، غذاهای بندری همیشه تند هستند و به تند بودن معوف هستند همین باعث شده تا غذاهای بندری طرفداران خاص خودشان را داشته باشند یکی از غذاهای مخصوص بندری ها فلافل است که ترفندهای آشپزی خاص خود را دارد با استفاده از ترفند خوشمزه شدن فلافل می توان فلافل های خوشمزه ای را درست کرد و به بهترین نحو این غذای تند را برای طرفداران استفاده کرد فلافل که غذایی با نخود است بسیار مفید بوده و برای افراد مفید است آموزش ترفند خوشمزه شدن فلافل را بخوانید.
آموزش ترفند خوشمزه شدن فلافل
فلافل ، غذایی تند است و با ترشی سرو میشود، یعنی در ساندویچ آن به جای گوجهفرنگی و خیارشور، ترشی استفاده میکنند. نام این غذا نیز از فلفل گرفته شده است زیرا اصل لبنانی آن فلفل قرمز فراوانی دارد. با ما همراه شوید تا با نکتههای ظریفی که بهتر است هنگام پخت این غذا آنها را رعایت کنید،
مقدار کالری فلافل مواد غذایی یادشده در مجموع تقریباً دارای ۱۲۰۰ کیلوکالری انرژی هستند که در صورت تقسیم کردن آنها میان ۴ نفر مقدار کالری دریافتی به ۳۰۰ کیلوکالری خواهد رسید . از آنجایی که این غذا با نان میل میشود، به ازای هر برش نان ۳۰ گرمی (یک کف دست) با فلافل، ۸۰ کیلوکالری دیگر نیز به مقدار انرژی یادشده اضافه خواهد شد.
همراه غذا اگر میخواهید فلافل ها را با سس میل کنید، بهتر است که سستان، سس گوجهفرنگی خانگی باشد که از نمک کمی تهیه شده و گوجهفرنگی تازه در آن به کار رفته باشد. ترشی نیز یکی از همراهان اصلی این غذاست. البته میتوانید فلافل را با برگهای تازه کاهو و گوجهفرنگی حلقه شده نیز میل کنید.
نوشیدنی مناسب این غذا نیز میتواند یک لیوان شربت آبلیمو البته طعمدار شده با عرق نعناع باشد تا به هضم غذایتان کمک کند.
بررسی ترفند خوشمزه شدن فلافل
البته چای نعناع هم گزینه مناسبی برای تندخوری های حرفه ای (مانند هندی ها) است. طـرز تـهـیـه فلافل * در یک کاسه بزرگ، نخودهای چرخ شده را بریزید و رویشان پیاز رنده شده، تخممرغ و ادویهها را اضافه کنید. * پیاز را ریز رنده کنید و به دلخواهتان فلفل قرمز اضافه کنید. اصل این غذا تند است اما در صورت تمایل میتوانید مقدار تندی غذا را کم یا زیاد کنید.
* در تابهای با دیوارههای بلند مقداری روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و بگذارید تا داغ شود. * سپس مقداری از مایه فلافل را بردارید و در قالب مخصوص بریزید و در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود. * پس از سرخ شدن نیز فلافل ها را در سبدهای فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. به این ترتیب میتوانید فلافل های آماده شده را با برشهای نان و ترشی سرو کنید.
مـواد لازم فلافل برای ۴ نفر: نخود چرخ شده ۲ لیوان ۴۸۰ کیلوکالری پیاز بزرگ ۱ عدد ۲۵ کیلوکالری تخممرغ ۱ عدد ۱۰۰ کیلوکالری روغن مخصوص سرخ کردن ۷ قاشق غذاخوری ۶۳۰ کیلوکالری زردچوبه، فلفل قرمز و نمک به میزان دلخواه ۰ کیلوکالری ۹ راز فلافل : فلافل از جمله غذاهای نانی است که اصلیت آن به لبنان برمیگردد البته چند نوع فلافل وجود دارد که اصلیترین آن نوعی است که با نخود تهیه میشود اما فلافل ماش، عدس، بادمجان ، سیبزمینی و نخود نیز وجود دارد اما برای خوشطعمتر شدن این غذا باید به نکتههایی دقت کرد:
جزئیات ترفند خوشمزه شدن فلافل
۱٫ برای آنکه نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی میتوانید آن را چند بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ میشوند.
۲٫ بهترین ادویه برای تهیه این غذا، زیره است البته فرقی نمیکند که شما زیره سیاه اضافه میکنید یا سبز. افزودن زیره به این غذا به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. در ضمن، میتوانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب غذایتان عطر بهتری پیدا خواهد کرد.
۳٫ هنگام چرخ کردن نخودها دقت کنید که آنها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا میرود. البته بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخودهای چرخ شده کمی از دانههای شکر درشتتر باشد.
۴٫ در صورت تمایل میتوانید به مایه فلافلتان تخممرغ بزنید زیرا اگر نخودها به خوبی چرخ شده باشند، دیگر برای چسبنده شدن آنها نیاز به افزودن تخممرغ نخواهد بود. درباره بیکینگپودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن آنها شود.
چاشنی مناسب فلافل فقط ترشی است، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه. البته شما میتوانید فلافل را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید
جزئیات ترفند خوشمزه شدن فلافل
۵٫ برای سرخ کردن فلافل ، آنها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است، قرار دهید تا فلافل ها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب آنها پوک خواهند شد.
۶٫ برای سرخ کردن فلافل ها از قالبهای مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود به این ترتیب باز هم شرایطی را فراهم کردهاید که فلافلهای آمادهشده ترد باشند.
۷٫ چاشنی مناسب این غذا فقط ترشی است، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه. البته شما میتوانید این غذا را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید.
۸٫ بهتر است نان مناسب برای خوردن این غذا پیتا باشد که نوعی نان لبنانی است و کمی ضخیمتر از نان لواش است و دو لایه دارد.
۹٫ نوشیدنی پیشنهادی من همراه فلافل نیز یک لیوان چای نعناع است. البته هندیها با این غذا نوشیدنی ای به نام لاسی مینوشند؛ «لاسی» دوغ شیرینی است که مواد تشکیلدهنده آن، میوه است. اگر اضافه وزن دارید بهتر است به تعداد برشهای نانی که همراه این غذا میخورید، دقت کنید و از زیادهروی در خوردن آن بپرهیزید.
ترفند خوشمزه شدن فلافل قبل از پخت
قبل از غذا نیز بهتر است یک بشقاب سالاد سبزیجات تازه میل کنید یا سبزیهای بخارپز شده را در کنار آن قرار دهید چرا که زودتر احساس سیری خواهید کرد. اگر یبوست دارید از نانهای سبوسدار برای خوردن فلافل استفاده کنید و سبزی خوردن را در کنار این غذا فراموش نکنید.
یادتان باشد افزایش فیبر دریافتی همراه هر وعده غذایی به شما کمک خواهد کرد مشکل گوارشیتان بهبود پیدا کند. اگر کلسترول دارید از آنجایی که این غذا سرخ شده است به شما پیشنهاد میکنیم در مصرف آن محدودیت به خرج دهید و آن را با سبزیهای بخارپز شدهای مثل کدو سبز و لوبیاسبز بخارپز شده میل کنید.
البته میتوانید به غیر از پیاز به این غذا چند حبه سیر تازه نیز بزنید زیرا این سبزی به تنظیم چربی خون کمک میکند.
ماده اولیه اصلی فلافل با سس ارده، نخود است؛ نخود ارزش غذایی بالایی برای بدن دارد همچنین اگر در تهیه مواد اولیه و پخت فلافل با سس ارده خوب دقت شود این غذا خاصیت دارویی هم پیدا میکند.
فلافل با سس ارده حاوی پروتئین، روی، فولات، منیزیم، فسفر، پتاسیم، کلسیم، سدیم، نشاسته، روغنهای گیاهی مانند زیتون و کنجد، اسید آمینههای مختلف، انواع ویتامینهای A ، C ، D ، E ، گروه ویتامینهای B مانند B۱ و B۲ است.