امسال محدودیتی از لحاظ تعداد در اعزام زائران به عراق در اربعین نخواهیم داشت/اعزام به عتبات عالیات از چند روز آینده

دسته‌بندی: قرآن و معارف
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ خرداد ۲۳, دوشنبه ساعت ۱۰:۱۹۰ رأیبدون امتیاز
امسال محدودیتی از لحاظ تعداد در اعزام زائران  به عراق در اربعین نخواهیم داشت/اعزام به عتبات عالیات از چند روز آینده

\ کوثری با اشاره به اینکه امسال هم همانند دوران قبل از کرونا اعزام به اربعین بدون اعمال سهمیه بندی انجام می شود، گفت: امسال محدودیتی از لحاظ تعداد در اعزام زائران به عراق در اربعین نخواهیم داشت.

«امید کوثری»، در گفت و گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به توافق صورت گرفته با دولت عراق، اربعین امسال همچون سال‌های قبل از دوران کرونا بدون اعمال سهمیه‌بندی است، گفت: امسال محدودیتی از لحاظ تعداد در اعزام زائران به عراق در اربعین نخواهیم داشت.

مدیراجرایی ستاد مرکزی اربعین حسینی افزود: با توجه به موافقت طرف عراقی و بر اساس تفاهم‌نامه اربعین ۹۸، اربعین سال جاری به قوت خود باقی است و در صورت داشتن ملاحظات، اطلاع‌رسانی می شود.

کوثری با اشاره به اینکه ثبت‌نام از متقاضیان اربعین از سوی سازمان حج و زیارت انجام می‌شود،اظهار کرد: امسال هم متقاضیان اربعین باید در سامانه سماح نام‌‌نویسی کنند که البته این سامانه باید به سامانه واکسیناسیون وزارت بهداشت متصل شود.زیرا که در سفر وزیر بهداشت به عراق و دیدار با مسئولین عراقی، به تزریق ۳ دُز واکسن تاکید شده است و متقاضیان سفر اربعین باید واکسیانسیون خود را تکمیل کنند.

وی همچنین به آغاز به سفر عتبات عالیات از چند روز آینده خبر داد و گفت: سهمیه اعزام ایام غیر اربعین از چند روز آینده آغاز و تا اربعین ادامه دارد.

مدیراجرایی ستاد مرکزی اربعین حسینی خاطر نشان کرد: سهمیه اعزام غیر ایام اربعین در وهله اول از سوی سازمان حج و زیارت به عنوان متولی از دو هزار نفر آغاز و به تدریج به 15 هزار نفر افزایش می یابد و اعزام ها از طریق مرزهای زمینی و کاروان های حج و زیارت انجام می شود و تاکید شده است که کاروان های غیررسمی و انفرادی فعال نشوند.

پایان پیام/40
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...