17 مجرم تحت تعقیب در سلسله دستگیر شدند

دسته‌بندی: لرستان
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ شهریور ۲۸, دوشنبه ساعت ۱۳:۰۶۰ رأیبدون امتیاز
17 مجرم تحت تعقیب در سلسله دستگیر شدند

الشتر- فرمانده انتظامی سلسله گفت: ۱۷ مجرم تحت تعقیب و چهار سارق سابقه‌دار در این شهرستان دستگیر شدند.

‌به‬ گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عسگر عیسایی امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای تأمین نظم و امنیت شهروندان طرح قرارگاه جهادی جلب توسط مأموران انتظامی این شهرستان در ۴۸ ساعت گذشته اجرا شد.

وی ادامه داد: در این طرح که به صورت همزمان در شش نقطه از این شهرستان به مرحله اجرا در آمد، ۱۷ نفر از مجرمان تحت تعقیب و چهار سارق سابقه دار دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی سلسله با اشاره به رضایتمندی مردم از اجرای این طرح، از همکاری صمیمانه مردم تشکر کرد و گفت: چنین طرح‌های امنیتی به صورت مستمر ادامه خواهد داشت و شهروندان می‌توانند در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت مشکوک مخلان نظم و امنیت عمومی مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...