به گزارش خبرنگار مهر، علی بحرانی عصر چهارشنبه در مراسم تجلیل از فرماندهان، رزمندگان و پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت شهرستان دشتی ضمن تبریک هفته دفاع مقدس اظهار داشت: ایران اسلامی هیچ وقت شروع کننده جنگی نبوده بلکه جنگ هشت ساله به ما تحمیل شد و ما از آب خاک و ناموسمان دفاع کردیم.
فرماندار دشتی افزود: با رشادتها، ایثارها و فداکاریهای رزمندگان یک وجب از خاک کشور عزیزمان از دست ندادیم و این جز غیرت و مردانگی چیز دیگری نبود.
بحرانی ادامه داد: دشمن ما تا دندان مسلح بود و تلاش کرد یک هفتگی نظام را ساقط کند ولی مردان و زنان ما استوار در مقابل آنها ایستادند.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس نماد ایستادگی و استقامت در مقابل زور است، اضافه کرد: دشمن تلاش دارد هویت مردانگی و غیرت را از ما بگیرد.
بحرانی خاطر نشان کرد: امروز در جامعه اسلامی ما برخی افراد فلسفه حجاب را زیر سوال میبرند.
وی یادآور شد: متأسفانه برخی افراد که به برکت همین نظام اسمی دارند خودشان پرچم دار دشمن شدند.
فرماندار دشتی با تاکید بر اینکه دشمن ما را رها نکرده و هویت ما را هدف قرار داده گفت: برخی افراد تلاش دارند از این قضیه موج سواری کنند و اگر قرار است در برابر دشمن ایستادگی کنیم باید در مقابل کفتار صفتان ایستادگی کنیم.
وی تصریح کرد: جنگ تحمیلی یک نعمت بود و نام ایران را ماندگار کرد و دنیا در برابر ما تعظیم کرد.
وی گفت: آثار و خاطرات هشت سال دفاع مقدس به نسل جوان منتقل شود.