بیمارستان اردل چهارمحال و بختیاری به سی تی اسکن مجهز شد

دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ مهر ۵, سه‌شنبه ساعت ۱۳:۳۶۰ رأیبدون امتیاز
بیمارستان اردل چهارمحال و بختیاری به سی تی اسکن مجهز شد

شهرکرد_ سرپرست فرمانداری شهرستان اردل گفت: بیمارستان امام رضا (ع) این شهرستان به دستگاه سی تی اسکن مجهز شد.

یعقوب شکوهی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: برای خرید دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام رضا (ع) اردل ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شد.

وی افزود: دستگاه سی تی اسکن هم‌اکنون به بیمارستان امام رضا (ع) منتقل شده است.

شکوهی تصریح کرد: با نصب و راه‌اندازی این دستگاه، مردم شهرستان اردل دیگر به‌منظور انجام سی. تی. اسکن نیازی برای مراجعه به مرکز چهارمحال و بختیاری و یا استان‌های دیگر کشورها ندارند.

وی با اشاره به خدمات دولت سیزدهم در مناطق کمتربرخوردار کشور مانند شهرستان اردل در یک‌سال اخیر یادآور شد: با تلاش‌های انجام شده در این مدت پایگاه بهداشت و درمان شهر ناغان از توابع این شهرستان با ۳۵ میلیارد ریال اعتبار به‌تازگی تکمیل و بهره‌برداری شد.
‌
شکوهی تأکید کرد: ارتقای شاخص‌های توسعه‌ای شهرستان اردل از مهم‌ترین برنامه‌های اولویت‌دار مسئولان به‌شمار می‌رود.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...