تضعیف نیروی انتظامی ضربه به موجودیت کشور است

دسته‌بندی: یزد
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ مهر ۱۳, چهارشنبه ساعت ۱:۱۰۰ رأیبدون امتیاز
تضعیف نیروی انتظامی ضربه به موجودیت کشور است

یزد- دادستان یزد گفت: دادستان یزد با بیان اینکه تضعیف نیروهای نظامی و انتظامی، ضربه به موجودیت کشور است، گفت: امنیت امروز کشور مرهون دلاوری ها و جانفشانی های نیروهای نظامی است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حدادزاده عصر سه شنبه در آیین تکریم و معارفه دادستان شهرستان میبد با تبریک هفته نیروی انتظامی، قدردانی از زحمات نیروهای نظامی و امنیتی را رسالتی همگانی دانست و اظهار کرد: مسئولان و به ویژه نخبگان جامعه باید در راستای تقویت نیروهای نظامی و انتظامی کشور تلاش کنند.

دادستان یزد، پیشگیری از وقوع جرم را مهمترین اولویت دستگاه قضا در دوران تحول و تعالی ذکر کرد و گفت: آسیب های پنهان از مهمترین چالش های پیش روی جامعه است که باید متولیان و مجموعه های فرهنگی برای آن برنامه داشته باشند.

وی اظهار داشت: تضعیف بنیان خانواده و آسیب های فضای مجازی از مهمترین ریشه های برخی آسیب های اجتماعی است.

حداد زاده گفت: باید از ظرفیت بالای مجموعه مردمی به ویژه هیئات و مساجد در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و به ویژه اصلاح مجرمان بهره برد.

در این مراسم چمران بهارلویی به عنوان دادستان میبد معرفی شد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...