شروع عملیات برق‌رسانی به سایت‌های مسکن ملی در لرستان

دسته‌بندی: لرستان
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ مهر ۱۵, جمعه ساعت ۱۶:۴۰۰ رأیبدون امتیاز
شروع عملیات برق‌رسانی به سایت‌های مسکن ملی در لرستان

خرم‌آباد- مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان از شروع عملیات برق‌رسانی به سایت‌های مسکن ملی در این استان خبر داد.

مهران امیری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برق رسانی به هشت روستای بالای پنج خانوار فاقد برق در نقاط صعب العبور استان اظهار داشت: در این راستا ۲.۷ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به برنامه ریزی برای تحویل ۷۰۰ دستگاه پنل خورشیدی قابل حمل به عشایر واجد شرایط در سطح استان عنوان کرد: همچنین بهسازی شبکه‌های برق ۳۳۰ روستای سطح استان با ارزش ریالی ۱۰۰ میلیارد تومان، کاهش تلفات در سطح شبکه‌های برق استان با ارزش ریالی ۴۱ میلیارد تومان، بهسازی شبکه‌های فرسوده شهری با ارزش ریالی ۳۰ میلیارد تومان از دیگر اقدامات شرکت برق است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان همچنین از عملیات هوشمندسازی شبکه‌های توزیع با ارزش ریالی ۹.۵ میلیارد تومان، شروع برق رسانی به سایت‌های مسکن ملی با ارزش ۶.۶ میلیارد تومان را از دیگر اقدامات و برنامه‌های این شرکت عنوان کرد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...