تولید انگور در چهارمحال و بختیاری 30 درصد کاهش یافت


تولید انگور در چهارمحال و بختیاری 30 درصد کاهش یافت

شهرکرد- سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: امسال تولید انگور در تاکستان‌های این استان ۳۰ درصد کاهش پیدا کرد.

حسین برزگر در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: برآوردها برای برداشت انواع انگور از تاکستان‌های چهارمحال و بختیاری در سال‌جاری ۵۰ هزار تن بود که این میزان به‌علت سرمازدگی‌های بهار امسال با ۳۰ درصد کاهش روبه‌رو شد.

وی تاکستان‌های انگور چهارمحال و بختیاری را دارای رقم‌های عسگری، ریش‌بابا (لیف‌گائی)، مُهره، سیاه پیازی، قرمز شاهانی، قرمز ‏یاقوتی (پیش‌رس)، قرمز باریک (تیرتفنگی) و دانه‌دار (القی) دانست و افزود: هم‌اکنون ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار از باغ‌های استان به انگور اختصاص دارد.

برزگر تصریح کرد: بیشتر انگور تولیدی در تاکستان‌های چهارمحال و بختیاری در کارخانه آبمیوه‌سازی چهارمحال و بختیاری و بقیه به‌صورت تازه‌خوری مصرف و یا به استان‌های دیگر مانند اصفهان، فارس، آذربایجان شرقی، تهران، خوزستان و قُم صادر می‌شود.

وی یادآور شد: سالانه ۲۰ تا ۲۵ درصد انگور تولیدی در چهارمحال و بختیاری به‌صورت غوره مصرف و یا به محصولات جانبی مانند شیره، سرکه، مویز و کشمش تبدیل می‌شود.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

دانلود آهنگ علی زند وکیلی غمگین ترین آهنگ