جنجال تجاوز به زنان لبنانی

دسته‌بندی: حوادث
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱ آذر ۶, یکشنبه ساعت ۱۷:۱۳۰ رأیبدون امتیاز
جنجال تجاوز به زنان لبنانی

طبق بررسی که انجام داده است، بیش از ۷۰ درصد از زنان در این بررسی معتقدند که جامعه تجاوز به زنان را در درجه اول تجاوز به حیثیت خانواده می‌داند.

براساس گزارش یک سازمان محلی که طی تظاهراتی در مقابل پارلمان لبنان خواستار تشدید مجازات برای جرایم خشونت جنسی شد، از هر ۱۰ زن لبنانی که مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرد، ۶ زن به دلایل حیثیتی از گزارش آن خودداری می‌کنند.

به گزارش الخلیج الجدید، «غیدا عنانی» از سازمان لبنانی «أبعاد» که هرساله پویش‌هایی علی خشونت نسبت به زنان راه می‌اندازد، گفت: «متأسفانه جرایم جنسی در لبنان همچنان به مسئله «حیثیت و آبروریزی» مرتبط است.»

وی در بیانیه‌ای بر لزوم نگاه به این جرایم خارج از بافت کلیشه‌ای اجتماعی و برخورد قاطعانه با عاملان آن‌ها تأکید کرد.

این سازمان گزارش داد که طبق بررسی که انجام داده است، بیش از ۷۰ درصد از زنان در این بررسی معتقدند که جامعه تجاوز به زنان را در درجه اول تجاوز به حیثیت خانواده می‌داند.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...