“کوکو تره فرنگی”، غذایی پر خاصیت در عین سادگی و خوشمزگی
کوکو تره فرنگی در کنار خواصی که دارد بسیار هم خوشمزه است و طعمی به یادماندنی دارد و در زمان کوتاهی آماده می شود. به گزارش وقت صبح، کوکو تره فرنگی یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که با توجه به مواد غذایی کمی که احتیاج دارد طعمی بسیار خاص...
کوکو تره فرنگی در کنار خواصی که دارد بسیار هم خوشمزه است و طعمی به یادماندنی دارد و در زمان کوتاهی آماده می شود.
به گزارش وقت صبح، کوکو تره فرنگی یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که با توجه به مواد غذایی کمی که احتیاج دارد طعمی بسیار خاص و متفاوت دارد که به امتحان کردنش می ارزد.
مواد لازم:
تره فرنگی 10 ساقه
سیر ۱ بوته بزرگ
تخم مرغ 5 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به میزان لازم
گردو 4 قاشق غذاخوری
زرشک 150گرم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
تره فرنگی و سیر خرد شده را در ظرفی بریزید.
تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. بر روی آن ها نمک، فلفل و زردچوبه بپاشید و مواد را با همزن دستی خوب با هم ترکیب کنید.
زعفران دم کرده، گردو و زرشک را با سایر مواد خوب مخلوط کنید.
در تابه ای روی حرارت متوسط قدری روغن بریزید و گرم کنید. مایه کوکو را در ماهیتابه بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.
وقتی کوکو خودش را گرفت درب ظرف را بگذارید تا کاملا پخته و طلایی شود.
با کمک کفگیر کوکو را به قطعات با سایز دلخواه تقسیم کنید و برگردانید تا سمت دیگر آن ها هم کمی طلایی شود.