“خورش به و آلو”، خورشتی سنتی و خوش عطر و طعم
خورش به و آلو یکی از انواع خورش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز پخته می شود. به گزارش وقت صبح، خورشت به و آلو یه خورشت بسیار لذیذ و خوشمزه است که بخاطر وجود به در این غذا باعث می شود عطری بسیار خاص و متفاوت داشته...
خورش به و آلو یکی از انواع خورش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز پخته می شود.
به گزارش وقت صبح، خورشت به و آلو یه خورشت بسیار لذیذ و خوشمزه است که بخاطر وجود به در این غذا باعث می شود عطری بسیار خاص و متفاوت داشته باشد.
مواد لازم:
میوه به ۲ عدد درشت
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۲ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
آلو بخارا ۱۰ عدد
شکر ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع در قابلمه تفت دهید تا پیاز سبک و سرخ شود. پس از سرخ شدن پیاز گوشت خورشتی را به صورت قورمه خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.
در این مرحله مقداری زردچوبه هم اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
در ادامه چوب دارچین را به همراه مقداری فلفل سیاه و ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا حدود یک ساعت گوشت به طور کامل بپزد.
در حین پخت گوشت میوه به را به صورت درشت خرد کنید و چند دقیقه به صورت جداگانه در روغن تفت دهید تا منسجم شود و هنگام اضافه کردن به خورش له نشود. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم.
حالا رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به همراه به که قبلا تفت دادیم به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه به ها کمی نرم شدند آلوهای بخارا را به خورش اضافه می کنیم و دیگر به خورش کاری نداریم تا با حرارت ملایم جا بیفتد.
در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش نمک خورش را اندازه می کنیم و زعفران دم کرده را نیز به قابلمه اضافه می کنیم.
در ۵ دقیقه پایانی هم آب لیمو ترش و شکر را خوب مخلوط می کنیم و به خورش اضافه می کنیم. در پایان خورش را به همراه برنج سرو می کنیم.