طرز تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی + فیلم
رکنا: خمیر پیتزای ایتالیایی در درست کردن پیتزا بسیار استفاده می شود.
به گزارش رکنا، این خمیر پیتزا ایتالیایی را یکبار اگر درست کنید عاشقش می شوید؛ اینقدر که بافت خوبی دارد.
چه موادی لازم داریم؟
آرد: 3 پیمانه
آب یا شیر ولرم: یک لیوان
خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری سرپر
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چای خوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه، پول بیبر، پودرسیر، آویشن
طرز تهیه:
آب، خمیرمایه، شکر و نمک را باهم مخلوط کنید. 15 دقیقه زمان بدهید تا خمیر عمل بیاید.
باید روی خمیر مایه کامل حباب بزند و حجمش زیاد شود؛ در غیر این صورت خمیر مایه شما سالم نیست و نباید استفاده شود.
آرد الک شده و ادویه ها و روغن زیتون را با خمیر مایه باهم مخلوط کنید و خوب ورز بدهید. اگر دیدید هنوز نیاز به آب دارید کم کم اضافه کنید تا خمیر شل نشود. بستگی به آب خور آردها میزان آب متفاوت است. برای من نصف لیوان دیگر آب استفاده شد.
بعد بگذارید داخل ظرف و با یک پارچه رویش را بپوشانید و بگذارید یک ساعت استراحت کند.