کنسرو تن ماهی را خودت بپز + فیلم
رکنا: شما با یک ماهی حدود یک کیلو 6 تا 7 عدد سایز کنسروهای بازاری را می توانید آماده کنید.
به گزارش رکنا، با دیدن این آموزش دیگر از بیرون تن ماهی نمی خرید. به جرات می توانم بگویم خوشمزه ترین کنسرو تن ماهی که در عمرم خوردم همین بود! باورتان می شود خودمم اولین بار بود که امتحانش کردم. قبل از تست کردن خیلی استرس داشتم که خوب شده یا نه اما اولین تکه ای که داخل دهانم گذاشتم از عطر و طعم خوبش هیجان زده شدم؛ اصلا بوی زهم نداشت و عالی بود.
چند نکته در مورد ماهی تن بگویم؛ یکی اینکه چندین نوع ماهی تن وجود دارد که از نظر کیفیت و نوع گوشت متفاوت هستند اما بهترین نوعش ماهی هوور و گیدر است که ماهی هوور در آبهای خلیج فارس و دریای عمان دیده می شود.
ماهی هوور برخلاف ماهی های دیگر که رنگ سفید دارند رنگش قرمز است اما بعد از پخت سفید می شود.
ماهی هوور سرشار از پروتئین است و تمام اسیدآمینه های مورد نیاز بدن را دارد.
ماهی هوور قیمت خیلی مناسبی هم دارد و برای درست کردن کنسرو تن ماهی خیلی به صرفه است.
شما با یک ماهی حدود یک کیلو 6 تا 7 عدد سایز کنسرو های بازاری رو میتونید آماده کنید.
مواد لازم:
500 گرم گوشت ماهی
چند حبه سیر تازه
زنجبیل تازه به میزان لازم
روغن زیتون
دانه های فلفل سیاه
فلفل دلمه
لیموی تازه
شوید خشک شده
نمک
نکات دیگر:
استفاده از این مواد کاملا سلیقه ای است اما حتما از سیر و زنجبیل تازه استفاده کنید.
روغن مایع را می توانید جایگزین روغن زیتون کنید اما مسلما روغن زیتون سالم تر است.
حتما از ظرفهای شیشه ای برای کنسرو استفاده کنید.