“کباب ترش”، غذایی لذیذ و خوش عطر با بافتی سبک و نرم
کباب ترش تابه ای یکی از کبابهای خوشمزه و لذیذ است که به روشهای مختلف و با مواد متنوعی آماده و تهیه میشود. به گزارش وقت صبح، کباب ترش تابه ای یک غذای بسیار خاص و لذیذ است که با طعم و عطر فوقالعاده و بافت سبک و نرم توانسته است...
کباب ترش تابه ای یکی از کبابهای خوشمزه و لذیذ است که به روشهای مختلف و با مواد متنوعی آماده و تهیه میشود.
به گزارش وقت صبح، کباب ترش تابه ای یک غذای بسیار خاص و لذیذ است که با طعم و عطر فوقالعاده و بافت سبک و نرم توانسته است طرفداران زیادی داشته باشد.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
رب انار ترش یا ملس ۱.۵ قاشق غذا خوری
سبزی معطر ۱ قاشق غذا خوری یا چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت چرخ کرده را در یک ظرف بریزید و سپس پیاز را پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز رنده کنید و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید و کاملا با هم ترکیب کنید.
مقداری از گوشت چرخ کرده را بردارید و با دست در اندازه و شکل دلخواه فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید، معمولا کبابها به شکل کتلت درست میشوند.
وقتی یک طرف کبابها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر کباب هم سرخ شود. سپس یک پیاز را نگینی خرد کنید و در همان تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید ، سپس رب گوجه فرنگی را در تابه بریزید و با قاشق رب را باز کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ رب پخش شود.
سپس به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان رب انار ترش یا ملس را اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد سبزی معطر خشک که میتوانید از ریحان، نعناع و ترخون استفاده کنید را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از آن یک لیوان آب جوش را به مواد اضافه کنید و هم بزنید وقتی چند جوش زد سپس کبابها را روی مواد در تابه بچینید و درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا کبابها به مدت ده دقیقه در سس بپزند و طعم و عطر رب انار به خورد کبابها برود.