متفاوت ترین دستور تهیه کیک شیر موز را اینجا ببینید!
کیک شیر موز یک کیک متفاوت و جذاب است. این کیک میوه ای طرفداران زیادی دارد و با دستور های مختلفی تهیه می شود که این رسپی جذاب ترین آنها است.
طرز تهیه کیک شیر موز مجلسی و خوشمزه به روش خانگی
دستور تهیه کیک شیر موز ساده است و برای افراد مبتدی مناسب است. کیک شیر موز با تلفیق عطر و بوی موز و بوی خوش کاکائو طعم دلچسبی خواهد داشت. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شیر موز در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم :
تخم مرغ ۳عدد
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
پودر کاکائو ۲_۳ ق غ
موز متوسط ۲عدد
بکینگ پودر ۱/۲ ق غ
وانیل ۱/۲ ق م
گردو به اندازه دلخواه
طرز تهیه کیک شیر موز شکلاتی، لطیف و خوشمزه
برای شروع موز و شیر را با هر دستگاهی که داریم ترکیب می کنیم و شیر موز آماده رو کنار می گذاریم.
در ادامه تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن هم میزنیم تا جایی که کرم رنگ و کش دار بشه. در حین کار حتما ظرف را دور گیری کنید.
در مرحله بعد شیر موز و روغن مایع را اضافه کرده و مواد را در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و در دو مرحله روی مواد الک میکنیم. دقت داشته باشید همزدن در این مرحله حتما به صورت دورانی و آروم باشد.
در مرحله بعد گردو ها را که کمی با آرد آغشته کردیم اضافه کرده و با مواد مخلوط میکنیم.
مواد را در غالب مورد نظر ریخته و با چند ضربه حباب اضافه مواد کیک را خارج میکنیم. در صورت تمایل می توانید روی کیک شکلات چیپسی بریزید. مدت زمان و درجه حرارت کیک را در نکات تکمیلی ملاحضه بفرمایید.
علت گود رفتن وسط کیک های خانگی در زمان پخت چیست؟
فوت و فن لازم جهت تهیه کیک شیرموز در منزل
از پیمانه قنادی یا لیوان دسته دار فرانسوی میتوان برای اندازه گیری مواد استفاده کرد.
اگر دستگاه برای تهیه شیرموز در دسترس نداشتین موز ها را با چنگال به خوبی پوره کنید و با شیر کاملا هم بزنید تا آماده شود.
این کیک را در قابلمه یا فر دست ساز میتوانید آماده کنید که مدت زمان ۵۰ تا ۶۰ دقیقه برای پخت کیک کافیست.
تا ۴۰ دقیقه اول درب قابلمه را باز نکنید چون پف کیک میخوابد. بعد از یک ساعت پخت کیک را با سیخ چوبی تست کنید و حتما از دمکنی استفاده کنید.
در فر ۱۸۰درجه و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه کیک آماده میشود.
به علت متفاوت بودن دمای فرها پخت کیک را حتما با سیخ چوبی تست کنید.
برای اینکه گردو در کیک ته نشین نشود حتما با نصف قاشق آرد ترکیب کنید.
بعد از پخت کیک در صورت دلخواه با شکلات بنماری شده یا گاناش تزیین کنید.
منبع : فریبا شکوه