طرز تهیه پیتزا گوشت و زیتون خوشمزه و راحت در خانه
یکی از انواع پیتزاهای خانگی پیتزا با گوشت چرخی است. شما می توانید در این بخش با طرز تهیه پیتزا گوشت و زیتون که طعم بسیار عالی دارد آشنا شوید.
پیتزا یکی از پرطرفدارترین غذاهای دنیا است که با طعم ها و روش های مختلفی تهیه می شود. شما علاقه مندان در این بخش با طرز تهیه پیتزا گوشت و زیتون که یگی از انواع پیتزاهای خوشمزه است، آشنا می شوید.
شما علاقه مندان به آشپزی می توانید در آرگا با طرز تهیه پیتزا فرانسوی و پیتزا پستو آشنا شوید. این پیتزاها طعم فوق العاده ای داشته و با ترکیب های ساده و خوشمزه ای تهیه می شود.
مواد اولیه:
- گوشت چرخی: ۱۰۰ گرم
- زیتون بدون هسته: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- ریحان خرد شده: یک قاشق غذاخوری
- سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ عدد
- پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
- کره: به میزان لازم
- سس گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
- آویشن: مقدار لازم
- نمک: مقدار لازم
- خمیر پیتزا: ۳ عدد
طرز تهیه پیتزا گوشت و زیتون:
اولین گام برای اماده کردن یک پیتزای فوری و فوتی با ترکیب عالی از گوشت و زیتون، تهیه خمیر پیتزا می باشد. شما می توانید برای این پیتزا از خمیر فوری یا اماده هم استفاده کنید. یک تابه را روی حرارت قرار داده و درون ان کمی روغن بریزید. گوشت را به همراه مقداری پیاز درون تابه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
سس کوجه فرنگی را به همراه مقداری کره هم تفت دهید بعد از تفت خوردن سس باید به مقدار یک یا دو قاشق روی خمیرها بمالید. مواد تهیه را روی خمیر پیتزا بریزید. توجه داشته باشید که ابتدا باید گوشت چرخی، پیاز، فلفل دلمه ای و مقداری ادویه ها را تفت دهید و بعد روی خمیرهای پیتزا بمالید.
اندکی از فلفل دلمه ای ها و زیتون بدون هسته را روی پیتزا ریخته و روی آن نیز می توانید از مقداری سس مایونز استفاده کنید. پنیز پیتزا را روی خمیرها ریخته و کمی با دست فشار دهید تا مواد به خمیر بگیرد و کمی منسجم شود. پیتزا را درون فر قرار داده تا طبخ شود. روی پیتزا را نیز می توانید، چند دقیقه ای گریل کنید تا طلایی شود.
در این مرحله از طرز تهیه پیتزا گوشت و زیتون می توانید پیتزا را از فر خارج کنید تا سرد شود و بعد نوش جان کنید. شما می توانید در این پیتزا از ترکیب گوشت ریش ریش شده هم استفاده کنید که نوعی رست بیف است.
منبع : آرگا