خیز انگلیس برای کنترل انحصارطلبی شرکت های فناوری


خیز انگلیس برای کنترل انحصارطلبی شرکت های فناوری

انگلیس اعلام کرد قانون جدیدی برای کنترل قدرت شرکت های فناوری بزرگ مانندگوگل، فیس بوک و آمازون که قادر به سخت تر کردن رقابت در بازارهای دیجیتال هستند، ارائه می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، قانون مذکور با تسهیل فرایند رد کردن عضویت آنلاین و مقابله با نقدهای جعلی، حمایت از مصرف کنندگان را قدرتمندتر می کند.

سازمان رقابت و بازارهای انگلیس(CMA) که ناظر آنتی تراست کشور نیز به حساب می آید، ۲ سال قبل یک واحد بازارهای دیجیتال برای نظارت بر بازارهای جدید مانند شبکه های اجتماعی ایجاد کرد اما این واحد فاقد اختیارات لازم برای اعمال قدرت بود.

اما لایحه جدید پس از تصویب در پارلمان انگلیس به واحدبازارهای دیجیتال اختیارات تازه ای در خصوص شرکت های فناوری می دهد که درآمد جهانی آنها بیش از ۳۱.۲ میلیارد دلار است.

اتحادیه اروپا سال گذشته با وجود مخالفت شدید گوگل، اپل و دیگر شرکت های بزرگ فناوری قانون خود را برای مقابله با سلطه آنها وضع کرد. تحت قانون پیشنهادی جدید CMA می تواند قوانینی برای شرکت های فناوری وضع کند و اجازه ندهد آنها از کسب و کارهای کوچک و مشتریان سواستفاده کند.

به عنوان مثال ممکن است به شرکت های فناوری دستور داده شود گزینه های انتخابی و شفافیت بیشتری برای مشتریان فراهم کنند. همچنین شرکت های خاطی ممکن است تا ۱۰ درصد درآمد جهانی شان جریمه شوند.

سارا کاردل مدیر ارشد اجراییCMA معتقد است این لایحه احتمالا نقطه عطفی در حمایت از مشتریان باشد. او در این باره می گوید: بازارهای دیجیتال مزایای زیادی دارند اما فقط در صورتیکه کسب و کارهایی در اندازه های مختلف بتوانند رقابت کنند و موفق شوند. این لایحه چهارچوبی متناسب برای عصر دیجیتال فراهم می کند.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

قتل خونین همسر با دستور زن خیانتکار+گفتگو با متهم